My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΛΕ Κιλκίς: Χθες, σήμερα, αύριο…

lekilkisΤο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών «Ευκράντη» Δήμου Παιονίας, είχε τη χαρά να διοργανώσει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο: «Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Χθες, σήμερα, αύριο…».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας. Συμμετείχαν τμήματα του Λ.Ε.Κ. (Κιλκίς και Πολυκάστρου). Ο κόσμος παρακολούθησε μια παράσταση, πλούσια σε ήχο και χρώμα. Παρουσιάστηκαν τραγούδια, χοροί, ήθη και έθιμα απ’ όλη την Ελλάδα. Εντύπωση, όπως πάντα, έκανε το πλήθος φορεσιών που παρουσίασε το Λ.Ε.Κ.

politistiko-polykastroΤο Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών «Ευκράντη» Δήμου Παιονίας για την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία, καθώς επίσης και τον κόσμο του Πολυκάστρου και του Κιλκίς που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των τμημάτων του Λ.Ε.Κ.

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, σας προσκαλεί στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς για τη μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Σας περιμένουμε!

Εκδρομή στην Αδριανούπολη

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη. Η συγκεκριμένη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το διήμερο της Καθ. Δευτέρας, δηλαδή Κυριακή 13/03 (ημέρα αναχώρησης) και Καθ. Δευτέρα 14/03 (ημέρα επιστροφής). Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να συμμετέχετε στην εκδρομή αυτή και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη και όμορφη παρέα για το διήμερο αυτό. Παρακαλούμε πολύ οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016. Τιμή εισιτηρίου: 65 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εξής: λεωφορείο και διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων – 4**** –  με πρωινό).

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. – Μητροπόλεως 11.

Σχολιάστε