My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΛΕΚ: Πλούσιος και πάλι ο απολογισμός

lek-paradosiakos-xorosΠλούσιος υπήρξε ο απολογισμός δράσεων, συμμετοχών, αλλά και εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2016.

Ανοικτή πρόβα

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή πρόβα του τμήματος παραστάσεων, ανοικτή για το κοινό, με πολύ χορό, μουσική, ψήσιμο και κρασί. Το γλέντι που στήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ., συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με τη συμμετοχή χορευτών, φίλων, αλλά και μελών του Δ.Σ.

Στα Γιαννιτσά

Το βράδυ του Σαββάτου, μέλη του Δ.Σ. εκπροσώπησαν το Λ.Ε.Κ. στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Στρατιωτικού Μουσείου Γιαννιτσών, με την ευκαιρία του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Συνταγματάρχη ΑΣ κ. Χ. Μπαντιμαρούδη και συνεχίστηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών ενδυμασιών της Μακεδονίας από την Επίτιμη Διευθύντρια του Λαογραφικού & Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας Θράκης, κα Νέλλη Μελίδου – Κεφαλά.

Στο Ίσωμα

Το πρωί της Κυριακής, χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησαν μια εξαίρετη εμφάνιση στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ισώματος για τον Μακεδονικό Αγώνα και τον Μακεδονομάχο καπετάν Ιωάννη Ράμναλη, στην πλατεία του οικισμού.

Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς-Παιονίας

Το γεμάτο Σαββατοκύριακο για το Λ.Ε.Κ. έκλεισε το απόγευμα της Κυριακής, με την εξαιρετική εναρκτήρια εισήγηση για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας. Το θέμα ήταν: «Γονείς! Ο καθρέφτης των παιδιών» με εισηγήτρια την κ. Γεωργία Μπάρου, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Θεσσαλονίκης- Β. Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Κιλκίς, κατά τους μήνες Οκτώβριος 2016-Ιανουαρίος 2017, οι ενημερωτικές εσπερίδες – συναντήσεις που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» – Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Συνολικά, από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Ιανουάριο 2017 έχουν προγραμματιστεί τέσσερις συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ημέρα Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Οι εισηγήσεις θα είναι ανοιχτές με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών. Στο τέλος των συναντήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους από τους συμμετέχοντες συμπληρώσουν το 75% του συνόλου των συναντήσεων.

Το πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016: Θέμα «Προσφυγικό: Σύγχρονες Προσεγγίσεις». Εισηγητής ο κ. Αθανάσιος Ε. Χαρίσης, Δρ. Παιδαγωγικής – Θεολόγος και Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016: Θέμα «Εφηβεία – Σεξουαλικότητα». Εισηγητής ο κ. Γεώργιος Φραγγίδης, Ιατρός Γυναικολόγος.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017: Θέμα «Ετερότητα: Παράγοντας διομαδικών συγκρούσεων;». Εισηγήτρια η κ. Σωτηρία Α. Καρολίδου, Μ.Α., Μ.Sc. Φιλόλογος – Θεολόγος και Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Σχολιάστε