My Twitter Feed

1 Οκτωβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζει δυναμικά ο Κυριακίδης -

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

“Όλοι στη κινητοποίηση για ΠΑΘΕ” -

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ποια σχολεία θα έχουν γεύματα -

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Αντιπλημμυρικά στη λίμνη Δοϊράνη -

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Έρευνα για τουριστική ανάπτυξη -

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι προγραμματικές θέσεις Κ. Σιωνίδη -

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Το Κιλκίς στη μαγεία του Φεστιβάλ -

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα διοίκηση στον Εμπορικό Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

“Λαυράκι” ο Σέρβος δουλέμπορας

metanastes-prosfygesΈνας από τους πιο δραστήριους δουλεμπόρους, που αναζητούνταν με  ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από το συνοριακό φυλάκιο στους Ευζώνους του Κιλκίς.

Πρόκειται για έναν 36χρονο από την Σερβία, που αναζητούσαν οι αρχές της Αυστρίας επειδή μόνο στο χρονικό διάστημα μεταξύ του περασμένου Μαΐου και Αυγούστου είχε περάσει από την Ουγγαρία στο αυστριακό έδαφος περισσότερους από 1.500 παράτυπους μετανάστες μέσα σε διάφορα οχήματα, φυσικά με το αζημίωτο!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευζώνων διαπίστωσαν αμέσως ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το ένταλμα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση διακίνησης παράνομων μεταναστών, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε