My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σύλληψη μεταναστών μ` ανήλικα παιδιά

Ένας υπήκοος Κοσσόβου 44 ετών και ένας υπήκοος FYROM 27 ετών, συνελήφθησαν χθες Παρασκευή το απόγευμα, από συνοριοφύλακες του Πολυκάστρου, επειδή διευκόλυναν την είσοδο στην Ελλάδα, έξι μη νόμιμων μεταναστών, από τους οποίους τα δύο είναι ανήλικα παιδιά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Αερογέφυρας Πλατανιάς),  ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο ο 44χρονος είχε επιβιβάσει τους έξι μη νόμιμους μετανάστες, καθώς κι ένα Δ.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 27χρονο ο οποίος ενεργούσε ως προπομπός και καθοδηγητής του 44χρονου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο ένας από τους μη νόμιμους μετανάστες ήταν καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.

Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Σύλληψη μεταναστών μ` ανήλικα παιδιά”
  1. Ο/Η mamania λέει:

    Από ένα site σαν το δικό σας δεν περίμενα να έχει σε άρθρο του ως επικεφαλίδα τη λέξη λαθρομετανάστες.
    Λέξη την οποία μέχρι και οι δεξιοί πολιτικοί έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν, συμμορφώμενοι με την κοινά αποδεκτή προσφώνηση “μετανάστες τρίτων χωρών”.
    Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος και κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος. Ακόμη και αν η χρήση αυτών των λέξεων γίνεται λόγω ” συνήθειας” θα πρέπει να σταματήσει να γίνεται!!

    • Ο/Η Kilkis24 λέει:

      Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το παράπτωμα έγινε για λόγους οικονομίας λέξεων στον τίτλο, τον οποίο αλλάζουμε μετά την χρήσιμη και σωστή παρατήρησή σου, για την οποία σ` ευχαριστούμε πολύ.

Σχολιάστε