My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Κυριακίδης σε σχολεία του Κιλκίς

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, συμμετείχε χθες Δευτέρα στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού επισκεπτόμενος το 4ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, το 2ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς.

Ο κ. Κυριακίδης, αφού αντάλλαξε ευχές για μια δημιουργική χρονιά, επέστησε την προσοχή των μαθητών στην ανάγκη της πιστής τήρησης των υγειονομικών μέτρων έναντι του Covid -19.

‘’Η φετινή χρονιά διαμορφώνεται κάτω από πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, εξαρτάται όμως σε μεγάλο βαθμό και από τη δική σας ατομική και συλλογική υπευθυνότητα η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας μέσα στο σχολικό περιβάλλον. Η υιοθέτηση των υγειονομικών κανόνων, στην οποία επιμένουμε όλοι, αποτελούν πλέον μέρος της νέας σας σχολικής κανονικότητας προκειμένου η σχολική χρονιά να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί αδιατάρακτα, χωρίς ανεπιθύμητες εξελίξεις’’ τόνισε.

Ο κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε με συντομία στο πρόγραμμα βελτιωτικών παρεμβάσεων της σχολικής στέγης το οποίο αποσκοπεί σε σύγχρονα και λειτουργικά διδακτήρια που υποστηρίζουν το χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, στις συνεχείς ενέργειες του δήμου για τον ευπρεπισμό των σχολικών μονάδων και την τροφοδοσία τους με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό ενώ προσέθεσε ότι η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντοτε αρωγός στα αιτήματα της σχολικής κοινότητας, ως ισχυρού ορθοστάτη της παιδείας και του πολιτισμού μας.

Σχολιάστε