My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κραυγή αγωνίας από Γουμένισσα

(Βίντεο) Μεγάλη συγκέντρωση για την υπεράσπιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος, με τη παρουσία κορυφαίων παραγόντων της δημόσιας ζωής του Δήμου Παιονίας, όπως ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης αλλά και ο μητροπολίτης κ. Δημήτριος.

Οι συγκεντρωμένοι γιατροί και άλλο προσωπικό ζήτησαν να ξαναλειτουργήσουν όπως θα έπρεπε οι δύο χειρουργικές κλινικές, που σήμερα υπολειτουργούν. Ταυτόχρονα κατήγγειλαν τις τακτικές που έχουν στόχο να υποβαθμίσουν την λειτουργία του νοσοκομείου, έτσι ώστε να προχωρήσουν αργότερα στο ουσιαστικό κλείσιμό του.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ με επικεφαλής τον πρόεδρός της Μιχάλη Γιαννάκο, καθώς και απλοί πολίτες της περιοχής.

Μετά τη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου, ακολούθησε πορεία μέχρι τη κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Στυλιανή Γιαννακοπούλου, καθώς και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη γειτονικών νοσοκομείων.

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε