My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Κρατήσαμε το Νοσοκομείο όρθιο”

Δηλώνοντας περήφανος για όσα κατάφερε να συνεισφέρει “στον αγώνα για την εξυγίανση και ανάπτυξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας” παρέδωσε τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ο Θόδωρος Ρεβενάκης.

Κι όπως τονίζει στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, έφυγε “αφήνοντας ως παρακαταθήκη ένα ταμειακό υπόλοιπο 9.497.393,68 € ευρώ, ή 8.212.045,30 € με την αποπληρωμή και της τελευταίας ληξιπρόθεσμης υποχρέωσης (πάνω από ενάμιση ετήσιο προϋπολογισμό). έχοντας απομακρύνει τους εργολάβους φύλαξης, καθαριότητας και σίτισης με τη σύναψη ατομικών συμβάσεων ΙΔΟΧ, έχοντας ενισχύσει στο βαθμό του δυνατού με ανθρώπινο δυναμικό, κρατώντας το Νοσοκομείο όρθιο, χωρίς ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά, βελτιώνοντας τον εξοπλισμό, αξιοποιώντας κάθε δυνατό χρηματοδοτικό πόρο (κρατικό προϋπολογισμό, ΕΟΠΠΥ, ΕΣΠΑ, Interreg, ΠΔΕ, δωρεές…) και μη υποχωρώντας στον δύσοσμο και ανελέητο πόλεμο συμφερόντων που συνόδευσε τη θητεία μου”.

Στη δήλωσή του, ο κ. Ρεβενάκης αναφέρει και τα εξής:

“Εύχομαι, η νέα πολιτική ηγεσία να στηρίξει τη νέα Διοίκηση, εγκρίνοντας την κατατεθείσα από τον Μάιο πρότασή μας για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, της τάξης των 2.781.683,73€, στην οποία περιλαμβάνονται εργασίες επισκευής και θωράκισης του κελύφους της παλιάς πτέρυγας, παραχωρώντας στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας το δικαίωμα- ευθύνη επίβλεψης των εργασιών ανακαίνισης του χώρου των πλυντηρίων, προκειμένου να τοποθετηθούν τα εγκεκριμένα με υπογραφή Πολάκη σύγχρονα πλυντήρια, αξίας 300.000€, ξεπαγώνοντας τις 7 προκηρυχθείσες από το Μάιο θέσεις ιατρών ΕΣΥ και εγκρίνοντας τις αιτηθείσες θέσεις ιατρικού και λοιπού μόνιμου προσωπικού με την αναλογία 1:1.

Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Διοικητή Γιάννη Τσαμαδιά, που είχε την ευθύνη του Γ.Ν.-Κ.Υ.Γουμένισσας, τα μέλη του Δ.Σ. για τη γόνιμη συνεργασία μας, όλο το προσωπικό για την προσφορά του στον πάσχοντα συνάνθρωπο, την τοπική κοινωνία για τη στήριξη και κατανόησή της.
Όλους όσους συνέβαλαν και δεν διέβαλαν.

Αρωγοί στην προσπάθειά μου υπήρξαν ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τους οποίους ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη και τη διαρκή έμπνευση και στήριξη που μου παρείχαν.

Επιστρέφω στα καθήκοντα του ψυχολόγου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πιστός σε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας χωρίς αποκλεισμούς.”

Σχολιάστε