My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κοσμοπλημμύρα στον Π. Τονικίδη

tonikidis-arena

Σε μια πρωτοφανή για τη μαζικότητά της συγκέντρωση, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, παρουσίασε χθες Κυριακή στο κέντρο “Αρένα” το πρόγραμμα του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, καθώς και μεγάλο μέρος των υποψήφιων συμβούλων της παράταξης.

tonikidis

Το γνωστό κέντρο του Κιλκίς γέμισε ασφυκτικά από νωρίς με αποτέλεσμα πολλοί να παραμείνουν έξω απ` την αίθουσα. Η ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν ότι τον κ. Τονικίδη παρουσίασε ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Καρανικόλας, ο οποίος εξήρε την προσφορά του προέδρου του Επιμελητηρίου στην τοπική κοινωνία αλλά και στο ίδιο το Νοσοκομείο. “Όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν στο πλευρό μας και είμαστε σίγουροι ότι ο Π. Τονικίδης ως αυριανός δήμαρχος θα κάνει για το τόπο μας αυτά που σε άλλους φαντάζουν ως αδύνατα”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρανικόλας.

Στην ομιλία του ο κ. Τονικίδης, αφού θύμισε ότι η χθεσινή μέρα ήταν η επέτειος της εισόδου των Γερμανών κατακτητών στο τόπο μας, στάθηκε στην ανάγκη αντίστασης σ` όσους απεργάζονται νέα δεινά για τη χώρα, καθώς και στην αξία της αλληλεγγύης για τη στήριξη της κοινωνίας.

13687312394_9c87bb2ac3

Ο κ. Τονικίδης υπογράμμισε ότι ο Δήμος Κιλκίς πρέπει ν` απαλλαγεί απ` τις αμαρτίες του παρελθόντος κι απ` τον κομματισμό. “Κάποιοι κρύβονται πίσω απ` τις κομματικές τους ταμπέλες και διχάζουν τους πολίτες. Εμείς ενώνουμε τους δημότες μ` έναν συνδυασμό που απλώνεται σ` όλο το πολιτικό φάσμα, με στελέχη που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές αλλά τους συνδέουν η αγάπη για το τόπο μας και η διάθεση να προσφέρουν στην ανάπτυξή του”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε λίγη ώρα θα δημοσιευτεί στο ΚΙΛΚΙΣ24 αναλυτικό ρεπορτάζ με τις ομιλίες και τα ονόματα των υποψηφίων που παρουσιάστηκαν.

Σχολιάστε