My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κολότσιος: Επισκέψεις – συναντήσεις

kolotsios-pazariΔεν έκανε τίποτε το εξαιρετικό ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» κ. Περικλής Κολότσιος το πρωί του Σαββάτου 5 Απριλίου, όταν επισκέφθηκε το παζάρι του Κιλκίς. Για τον απλό λόγο ότι η παρουσία του εκεί αποτελεί συνήθεια ετών κι όχι απλά προεκλογική υποχρέωση- που του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τα καθημερινά προβλήματα των καταναλωτών – πολιτών καθώς και τα αντίστοιχα των ανθρώπων των λαϊκών αγορών.

Συνάντηση με το προεδρείο των δασκάλων

«Ο ρόλος του Δασκάλου είναι ο σημαντικότερος, ο κυρίαρχος στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της ποιότητας των αυριανών πολιτών της χώρας. Θυμάμαι με συγκίνηση πάντα τον καθοριστικό ρόλο των δασκάλων μου στην εξέλιξή μου από το δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο. Επομένως ως διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  δεσμευόμαστε πως τα θέματα της εκπαίδευσης θα αντιμετωπίζονται ως προβλήματα ζωής, δηλαδή άμεσης παρέμβασης για την επίλυσή τους  όπου και όταν  δημιουργούνται»

Αυτά τόνισε , μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» στο ν. Κιλκίς, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος, το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Απριλίου σε μέλη του προεδρείου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Ο κ. Κολότσιος ενημερώθηκε για τα βασικά ζητήματα του κλάδου των δασκάλων και ο διάλογος αφιερώθηκε σε θέματα της εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στον ΟΑΕΔ  

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς  Περικλής Κολότσιος και στελέχη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» στο πλαίσιο του ενημερωτικού διαλόγου με τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων  που καθημερινά υπηρετούν, επισκέφθηκαν το πρωί  της Παρασκευής  4 Απριλίου τα γραφεία του ΟΑΕΔ Κιλκίς. Η συζήτηση με τα στελέχη του Οργανισμού επεκτάθηκε στα θέματα της απασχόλησης και της ανεργίας στο νομό, καθώς και της εφαρμογής – υλοποίησης προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Κολότσιος μετά την συνάντηση  δήλωσε ότι «Η ενίσχυση της απασχόλησης και η καταπολέμηση της ανεργίας όλων των ηλικιακών ομάδων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα   της παράταξης «Αλληλεγγύη» και της αυριανής διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.  Μεθοδικά και με αξιοποίηση κάθε δυνατότητας ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της αύξησης των θέσεων εργασίας στο νομό, θα δώσουμε τη μάχη. Το Κιλκίς προσφέρει δυνατότητες αύξησης της απασχόλησης η αξιοποίηση των οποίων απαιτεί γνώση, φαντασία και  συνεργασία όλων των δυνάμεων του τόπου. Σε αυτή τη μάχη θα πρωταγωνιστήσουμε και θα την κερδίσουμε».

Δελτίο τύπου από Π. Κολότσιο

Σχολιάστε