My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κλειστα τα σχολεια σημερα στην Παιονια

Χιονίζει από χθες το βράδυ σ` ολόκληρο σχεδόν το νομό μας, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από ορεινές περιοχές, η μετακίνηση στις οποίες συνιστάται να γίνονται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Σίγουρα, πάντως, χρειάζονται αλυσίδες στις οδούς, Καστανερής – Λιβαδιών, από το 3ο έως 18ο χλμ., Αξιούπολης-Γουμένισσας, Γουμένισσας-Γιαννιτσών, Ευζώνων-Πολυκάστρου, Αξιούπολης-Ειδομένης, Πολυκάστρου-Κορώνας και Γουμένισσας-Λιβαδιών.

Το περισσότερο χιόνι έχει πέσει στις ορεινές περιοχές Πάικου, Κρουσίων και Μπέλλες. Μάλιστα, μ` εντολή του Δημάρχου Παιονίας, Θ. Λαπόρδα, τα σχολεία του δήμου σήμερα Πέμπτη δεν λειτουργούν.

Στον Δήμο Κιλκίς τέτοια απόφαση δεν χρειάστηκε να ληφθεί. Το μόνο που έγινε προς το παρόν, ήταν να ρίξει ο δήμος, προληπτικά περισσότερο, αλάτι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Κιλκίς, καθώς και σε περιοχές των τέως δήμων Κρουσίων και Γαλλικού.

Πάντως απ` την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, η οποία έχει την ευθύνη της πολιτικής προστασίας από καιρικά φαινόμενα,δίνεται και για το παρόν κύμα κακοκαιρίας η διαβεβαίωση ότι υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε τυχόν σοβαρού προβλήματος.

Σχολιάστε