My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΚΚΕ: Περιοδείες υποψηφίων

Περιοδείες σε οικισμούς του νομού πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης και Ειρήνη Χατζή.

Ο Κώστας Τσαουσίδης σε χωριά των Κρουσσίων

Με περιοδείες σε χωριά των Κρουσσίων συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης την προεκλογική του δραστηριότητα.

Ο Κώστας Τσαουσίδης συναντήθηκε και συζήτησε με πολύ κόσμο στα χωριά των Κρουσσίων, τα οποία βρίσκονται στην κυριολεξία εγκαταλειμμένα από την κυβέρνηση, τόσο ως προς τα ειδικά τους προβλήματα και ζητήματα, όσο και ως προς τα γενικότερα, δηλαδή με την περικοπές των συντάξεων, με την καθήλωση των μισθών, με την μετανάστευση των νέων οικογενειών, με την αύξηση της φορολογία, με την εμπορευματοποίηση της υγείας και της πρόνοιας και άλλα.

Ο Κώστας Τσαουσίδης, τόνισε, ότι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, για να καταφέρει ο λαός να διεκδικήσει όσα του αξίζουν και να είναι πετυχημένος ο αγώνας του, χρειάζεται να σταματήσει να εμπιστεύεται τα κόμματα και τους βουλευτές που του έχουν μαυρίσει τη ζωή μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να μην επιβραβεύσει με την ψήφο του όλους αυτούς που ευθύνονται για τη σημερινή άσχημη κατάσταση που βιώνει.

Αντίθετα, χρειάζεται να στηρίξει τη μόνη δύναμη που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλάι του, ενημερώνει, συμβάλει στην οργάνωση του αγώνα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των διεκδικήσεων, που μπορεί να ανοίξει έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, υπέρ του λαού.

Γι’ αυτό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Κώστας Τσαουσίδης, κάλεσε τους κατοίκους των Κρουσσίων να εμπιστευτούν τη δική τους δύναμη και να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνης Χατζή, στη Γουμένισσα

Στη Γουμένισσα η Ειρήνη Χατζή

Η Ειρήνη Χατζή σημείωσε, στις συζητήσεις που είχε, ότι ο λαός χρειάζεται να προσέξει, ώστε να μην βρεθεί εξαπατημένος για ακόμα μία φορά την επόμενη μέρα των εκλογών.

Εξήγησε, πως όλα τα κόμματα, είναι έτοιμα να «τα βρουν μεταξύ τους» αν αυτό κριθεί απαραίτητο, για να συνεχίσει απαρέγκλιτα το αντιλαϊκό τους πρόγραμμα. Γι’ αυτό το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι δεν θα αφήσει ακυβέρνητη τα χώρα και δηλώνει ουσιαστικά πώς θα στηρίξει μία κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια ώρα που άλλα στελέχη του συζητούν το ενεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίστοιχα, και ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ανοιχτές πόρτες προς το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, για τη συγκρότηση της δήθεν «προοδευτικής συμμαχίας», ενώ και η ΝΔ με τον «εκβιασμό» για αυτοδύναμη κυβέρνηση ανοίγει στην πραγματικότητα τη συζήτηση για συνεργασίες με άλλους πολιτικούς φορείς.

Από την ίδια μπάντα βρίσκονται και άλλα κόμματα, τα κόμματα «μιας χρήσης», όπως το «ΜΕΡΑ25» και τη «Ελληνική Λύσης», τα οποία αφού παίξουν το ρόλο του αναχώματος και εγκλωβίζουν έναν κόσμο μπροστά στις εκλογές, θα καταθέσουν τη δύναμή τους σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ειρήνη Χατζή, επισήμανε, πως όλα αυτά, τα αστικά κόμματα, μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους, γιατί έχουν κοινό τόπο τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Απέναντί τους, δηλαδή από την πλευρά των συμφερόντων της εργατικής τάξης, των επαγγελματιών, των αγροτών, της νεολαίας, βρίσκεται μόνο το ΚΚΕ, γι’ αυτό και ο λαός χρειάζεται να στηρίξει με την ψήφο του αποφασιστικά το ΚΚΕ, ώστε να είναι πιο δυνατός την επόμενη μέρα απέναντι σ’ αυτό το αντιλαϊκό μπλοκ που θα σχηματιστεί.

Δελτία τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε