My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΚΕ: Με Φαχουρίδη – Βασιλακάκη

Με τον Γιάννη Φαχουρίδη και τον Τάσο Βασιλακάκη υποψήφιους δημάρχους σε Κιλκίς και Παιονία, θα πορευτεί και πάλι το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο Γ. Φαχουρίδης θα είναι και πάλι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στο Κιλκίς.

Αυτό ανακοίνωσε ο γραμματέας της ΤΕ Κιλκίς του κόμματος, Κώστας Σιδηρόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (λαϊκό γλέντι) της οργάνωσης στην Κορομηλιά, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος της συνέντευξης τύπου που θα δοθεί, για την παρουσίαση των κεντρικών αξόνων των θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Κιλκίς και Παιονία.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Γ. Φαχουρίδης σημείωσε ότι “το ΚΚΕ, το οποίο συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια ζωής και δράσης, σταθερά και αταλάντευτα υπερασπίζεται την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, απ’ όποια θέση και αν βρίσκεται, σε όποιες συνθήκες κι αν δρα”.

Τόνισε, πως έχει αποδειχτεί, ότι όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός είναι και ο λαός του τόπου, από τόσο καλύτερες θέσεις διεξάγεται ο αγώνας του. Γι’ αυτό επισήμανε ότι «το 2019 μπορεί να αποτελέσει μια χρονιά αποφασιστικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ, γιατί αυτό είναι που μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά για τον λαό, για το κίνημά του, για το σήμερα και το αύριο».

Επισήμανε, ακόμα, ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση», μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του Κιλκίς, ήταν η παράταξη που συνεχώς έβαζε ζητήματα για την εξυπηρέτηση των αναγκών του λαού του τόπου, και που βρισκόταν απέναντι από όποια θέση της διοίκησης ή και της μείζονος αντιπολίτευσης, ήταν αντίθετη με τα συμφέροντα του λαού του Κιλκίς.

Από αυτή τη σκοπιά, η «Λαϊκή Συσπείρωση» ανέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της 5ετίας ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τοπική φορολογία, η οποία έρχεται να προστεθεί στην ίδια βαριά άμεση και έμμεσε κρατική φορολογία, με την προστασία των ανέργων και των απολυμένων του νομού, με την ποιότητα, την επάρκεια και την τιμή του νερού, με τα ζητήματα της σχολικής στέγης, των παιδικών σταθμών, της καθαριότητας, των ελεύθερων χώρων κ.ά.

Ενώ σταθερό ήταν το βλέμμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στα δικαιώματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ και ειδικά στην προσπάθεια οι υπηρεσίες του δήμου να είναι καλυμμένες στο 100% με μόνιμο προσωπικό, ώστε τόσο οι πολίτες να εξυπηρετούνται χωρίς προβλήματα, όσο και εντατικοποίηση και ανασφάλεια να μην υπάρχει στους εργασιακούς χώρους του Δήμου.

Η εκδήλωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα λαϊκό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, αυτή τη φορά στην Κορομηλιά Κιλκίς, με νέους, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες, να διασκεδάζουν, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου.

Καλωσόρισμα εκ μέρους της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ απηύθυνε ο γραμματέας της, Κώστας Σιδηρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «καλή και αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δύναμη», σημειώνοντας ότι το 2019 είναι μία χρονιά με πολλές εκλογικές μάχες, τις οποίες το ΚΚΕ θα δώσει σε όλα τα επίπεδα, ενιαία, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, όπως εξάλλου έκανε και όλο το προηγούμενο διάστημα, με στόχο να βγει όσο πιο δυνατό γίνεται στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους και στις Κοινότητες του νομού.

Πηγή: Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

 

 

Σχολιάστε