My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Κι οι σκιτσογράφοι, είναι όλοι Έλληνες!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και άκρως επίκαιρη έκθεση σκιτσογραφίας φιλοξενεί ο Δήμος Κιλκίς και ο ΟΠΟΝΓΑ. 

Το κίνημα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου (blogs και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης), καθώς και η γελοιογραφία του πολυβραβευμένου Έλληνα σκιτσογράφου Μ. Κουντούρη, η οποία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και είχε εντυπωσιακό αριθμό σχολίων και αναδημοσιεύσεων διεθνώς, αποτέλεσαν την αφορμή για την πρόσκληση 30 σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο που με το πενάκι τους περνούν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης υπέρ του ελληνικού λαού, της δημοκρατίας και του πολιτισμού.

Η έκθεση με τίτλο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού», εντάσσεται στο πλαίσιο του κινήματος “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” και έχει την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την EduCartoon-η γελοιογραφία στην εκπαίδευση- και τον σκιτσογράφο Μιχάλη Κουντούρη, και φιλοξενεί έργα σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο (Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Φινλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κούβα, Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Η.Π.Α. και άλλες χώρες).

Μια πρώτη γεύση της έκθεσης –που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες σε συνεργασία κυρίως με τα σχολεία του δήμου- θα πάρουμε το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας του Δήμου Κιλκίς που ακούει στο όνομα «Βόλτα… σαν άλλοτε» (στην κεντρική οδό της πόλης την 21η Ιουνίου, από φανάρι σε φανάρι, κατά τις ώρες από 7 έως 11μ.μ.).

Δελτίο τύπου του Δήμου Κιλκίς

Σχολιάστε