My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κινητοποιούνται οι πρόεδροι ΕΑΣ για τις συλλήψεις τους

Μετά την πρόσφατη σύλληψη και του προέδρου της ΕΑΣ Λάρισας για χρέη προς το Δημόσιο, φαίνεται πως θορυβήθηκαν ιδιαίτερα οι ομόλογοί του σ` όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μ` αποτέλεσμα να συνέλθουν χθες στο Βόλο και να ζητήσουν άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Θυμίζουμε ότι τη περιπέτεια της σύλληψης για τον ίδιο λόγο πέρασε δυο φορές ως τώρα κι ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς, Χαράλαμπος Παυλίδης, καθώς επίσης κι οι αντιπρόεδροι, Κ. Υφαντίδης και Γ. Κωνσταντινίδης.

Φυσικά, στη χθεσινή συνάντηση παραβρέθηκε κι ο κ. Παυλίδης, μαζί με τους συναδέλφους του προέδρους των ΕΑΣ, Ροδόπης, Λαρίσης, Λευκάδας, Έδεσσας-Σκύδρας Πηλίου-Β. Σποράδων, Βέροιας, Λαμίας, Φαρσάλων,. Γιαννιτσών, Κατερίνης, Χαλκιδικής, Αλμωπίας, Διδυμότειχου, Ορεστιάδας, Θήβας, Αταλάντης, Ελασσόνας, Τρικάλων Βόλου και Καλαμπάκας.

Στόχος των εκπροσώπων των ΕΑΣ είναι να δοθεί λύση στο πρόβλημα των διώξεων που υφίστανται, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, μεταξύ των οποίων και κατάληψη του Υπουργείου.

Επίσης συνεταιριστές έθεσαν και το   θέμα των παραιτήσεων   όλων των προέδρων και των ΔΣ των ΕΑΣ προκειμένου έτσι να ασκηθούν πιέσεις προς την πολιτεία. Παράλληλα αποφασίστηκε το κείμενο με τις προτάσεις να συνυπογραφεί από όλες της ΕΑΣ της χώρας να ενημερωθεί η ΠΑΣΕΓΕΣ για τις πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να της δοθεί το δικαίωμα να χειριστεί το θέμα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να ζητηθεί η τροποποίηση του Ν. 4015 αλλά και η παύση των διώξεων των προέδρων των Αγροτικών Ενώσεων για οφειλές στο δημόσιο.

 

Σχολιάστε