My Twitter Feed

7 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επεξεργασία λυματολάσπης 7,8 εκ. -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Νοσοκομειακοί: Μας εμπαίζουν -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δήμος Κιλκίς: Γιορτές για όλους -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Παραστατίδης για τα “κόκκινα δάνεια” -

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι -

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“X” του ΓΑΣΚ στο ντέρμπι παραμονής -

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Κινητοποίηση αναπήρων στο Κιλκίς, την Τρίτη

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν.ΚΙΛΚΙΣ καλεί τα μέλη του σε δυναμική κινητοποίηση, την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου,στις 11 πμ, έξω από το ΚΕΠΑ Ν.Κιλκίς ( Κτίριο ΙΚΑ).

Με τον τρόπο αυτό, το Σωματείο συμμετέχει στο κάλεσμα της ΕΣΑμεΑ, να δηλωθεί η αγανάκτηση των Ατόμων με Αναπηρία για την καθυστέρηση επανεξέτασης του ποσοστού Αναπηρίας από τις Υγειονομικές Επιτροπές (ΚΕΠΑ).

“Σήμερα τα Ατομα με Αναπηρία βιώνουν περισσότερο την οικονομική κρίση στη χώρα μας και η παραπάνω καθυστέρηση των ΚΕΠΑ στην ουσία τους εξαθλιώνει. Την 23η Οκτωβρίου 2012 πρέπει να την κάνουμε μια σπουδαία ευκαιρία για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε να λειτουργήσουν τα ΚΕΠΑ  βάση των αρχών της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας και πάνω από όλα του σεβασμού και της αξιοπρέπειας των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

 

 

Σχολιάστε