My Twitter Feed

7 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επεξεργασία λυματολάσπης 7,8 εκ. -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Νοσοκομειακοί: Μας εμπαίζουν -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δήμος Κιλκίς: Γιορτές για όλους -

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Παραστατίδης για τα “κόκκινα δάνεια” -

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι -

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“X” του ΓΑΣΚ στο ντέρμπι παραμονής -

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ποιους στηριζουμε

Ονόματα προσώπων του νομού, τα οποία στηρίζει, δημοσιοποιεί με ανακοίνωσή της, η νεοσύστατη ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ με την επωνυμία “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”. Μεταξύ των ονομάτων αυτών συμπεριλαμβάνονται αυτά των Γ. Φλωρίδη, Β. Μπαλάσκα, Αθ. Λαπόρδα, Χρ. Γκουντενούδη κα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κανέναν απ` τους βουλευτές του νομού δεν στηρίζει η νέα κίνηση πολιτών

“Σε προηγούμενο άρθρο μας ανακοινώσαμε την δημιουργία της   ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”. Σήμερα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο του Κιλκίς ποιοί είμαστε και γιατί δημιουργήσαμε αυτή τη κίνηση.

Στίς δύσκολες στιγμές που ζούμε σήμερα , μια παρέα ανθρώπων με προβληματισμούς και σκέψεις για το μέλλον του τόπου μας και πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας ,δημιούργησαν πρίν από δύο μήνες την κίνηση αυτή.

Σήμερα στην ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ  συμμετέχουν γύρω στους εκατόν πεννήντα πολίτες του Νομού Κιλκίς. Οι ανθρωποι αυτοί είναι εκφραστές όλων των πολιτικών τάσεων και ιδεών και κοινωνικά ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα , όπως δικηγόροι , γιατροί, μηχανικοί , επαγγελματίες , δημοσιογράφοι ,εργάτες και αγρότες.

Στόχος μας είναι η αφύπνιση του απλού κόσμου και η παρέμβαση του στα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Στηρίζουμε σε εθνικό επίπεδο όσα κόμματα είναι ενάντια στο μνημόνιο.

Στηρίζουμε πολιτικούς αρχηγούς που δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν είναι υποτακτικοί. π.χ τον Πρόεδρο της Ρωσίας  Β.Πούτιν.

Τιμούμε την μνήμη ανθρώπων που έβαζαν το εθνικό συμφέρον πάνω από το ατομικό ,όπως τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Χριστόδουλο , και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παδόπουλο.

Στηρίζουμε πολιτικούς και Βουλευτές που αγωνίζονται για την Πατρίδα μας και την Μακεδονία μας.

Σε τοπικό επίπεδο στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν την διάθεση να προσφέρουν στην μικρή μας κοινωνία και δεν κοιτάνε την πάρτι τους.

Στηρίζουμε τα τοπικά ΜΜΕ που κάνουν σωστά την δουλειά τους και γράφουν την αλήθεια.

Στηρίζουμε ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που μοχθούν και είναι δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των απλών ανθρώπων.

Στηρίζουμε ανθρώπους που συνυσφέρουν στους φτωχούς συνανθρώπους μας.

Στηρίζουμε νέους και καθαρούς πολίτες της μικρής μας κοινωνίας.

Θα αναφέρουμε σήμερα μερικά ονόματα πολιτών του Νομού μας όπου κατά την γμώμη μας στην δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία έχουν δείξει θετικά στοιχεία και έχουν την στήριξη μας. Αυτό  βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι , η αυτοί που αναφέρονται παρακάτω θα έχουν συνεχώς  την στήριξη μας έφοσον πράττουν λάθος.

Απο τους Βουλευτές του Νομού Κιλκίς κανέναν.

Από τους Πολιτευτές του Νομού , τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Κώστα Χαλίτσιο.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπαλάσκα , τον Δήμαρχο

Αθανάσιο Λαπόρδα , τους  Δημοτικούς Συμβουλούς Παιονίας  Αθανασία Λιάρτση Σαμαρά Αντώνη ,  Γεώργιο Γίτσο , Σιωνίδη Κων/νο ,Ζησάκο Βασίλειο ,

Στέφανο Τσιόνκη ,τους  Δημοτικούς  Συμβουλους Κιλκίς  Κυριακίδη Δημήτριο , Μανουσαρίδη Αντώνη , Παπαδάκη Κων/νο , Ηλιάδη Μιχαήλ ,Αμανατίδη Αναστάσιο , Πρόδρομο Πεντζερετζή ,Τζώτζο Θεόδωρο , Πάταρα Κων/νο, Καραμπίδη Βασίλειο , Ζώτο Κων/νο και Φαχουρίδη Ιωάννη.

 Από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Γκουντενούδη , και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ανδρέα Βεργίδη.

Από τους ενεργούς πολίτες του Νομού Κιλκίς  , τους Δικηγόρους Παπαδόπουλο Γεώργιο , Ξενοφών Στεργιάδη , Κορωνίδου Νικολέτα , Χριστοδουλίδη Μάκη και Κατσάβελο Περικλή. Τον μεταλλειολόγο μηχανικό Τσονκίδη Ιωάννη , τον φαρμακοπιό Δημήτρη Αγαθόπουλο , τους πρώην Δημάρχους Πολυχρονίδη Ιωάννη και Γαβριηλίδη Γεώργιο. Τους  Εκπαιδευτικούς  Συμεωνίδου Ντίνα , Λουκουβίτη Μιχαήλ , Ιντο Χρήστο , Δημήτρη Νατσιό. Από τον Αγροτικό τομέα τον Τερζή Γεώργιο , τον Κοτανίδη Φίλιππο και τον Ελευθεριάδη Λάζαρο. Από τον εμπορικό κόσμο τον Χατζηγεωργιάδη Σταύρο  τον Παπαδόπουλο Ευθύμιο τον Τσακίδη Ιωσήφ και τον Διευθυντή του επιμελητηρίου Ηλιάδη Γεώργιο.

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζουμε εδώ ότι τα παραπάνω ονόματα δεν είναι μέλη της κίνησης.

ΣΗΜ:Σε επόμενο άρθρο μας θα αναφέρουμε και άλλα ονόματα τα οποία ενδεχομένους έχουμε παραλείψει.

Σχόλια
One Response to “ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ποιους στηριζουμε”
 1. Ο/Η ΤΣΟΓΓΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  Κάθε τέτοια κίνηση ενεργών πολιτών στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα και ο τόπος μας θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με θετικό τρόπο.
  Κάθε επιλογή του ονόματός μου από συμπολίτες ενεργούς ή μη, επώνυμους ή άγνωστους, με σαφή ή όχι τόσο σαφή κριτήρια επιλογής θα τη θεωρούσα
  τιμητική.
  Τους ευχαριστώ, λοιπόν, γιά την αναφορά τους στο πρόσωπό μου ακόμη και αν δεν κατάλαβα καλά τα κριτήρια επιλογής, ακόμη και αν δεν έγραψαν το επίθετό μου σωστά, που σημαίνει οτι δε με γνωρίζουν ιδιαιτέρως παρά μόνο μέσα από τη δημόσια δραστηριότητά μου ( περιορισμένη τα τελευταία χρόνια ), ΑΛΛΑ λυπάμαι και διαφωνώ που το όνομά μου βρίσκεται, όχι μόνο δίπλα σε άλλα αξιόλογα ονόματα, αλλά και σε άλλα για τα οποία κι εγώ προσωπικά έχω αντιρρήσεις και ενστάσεις για τη δημόσια εικόνα τους, αλλά και αντικειμενικά έχουν σοβαρά αρνητικά θέματα που ήδη απασχολούν την τοπική κοινωνία και θα απασχολήσουν και στο μέλλον. Επίσης, πρφανώς παραλήφθηκαν ονόματα που θα είχαν θέση σε μία προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών δυνάμεων.
  Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις των αγνώστων Κιλκισιωτών, αλλά έχω σοβαρές ενστάσεις για την προχειρότητα με την οποία επιχειρήθηκε να γίνει μια πασαρέλα με τη μεταφορική έννοια.

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΓΓΙΔΗΣ ( και όχι Τσονκίδης )

Σχολιάστε