My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κιλτιδης: 3ος δρομος για εξοδο απ` τη κριση

Για πατριωτικό και κοινωνικό παρεμβατισμό ως τη μοναδική λύση για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Κιλτίδης, από το βήμα της Βουλής κατά τη χθεσινή συζήτηση της πρότασης νόμου του Κ.Κ.Ε για την κατάργηση της λεγόμενης «ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης», του λεγόμενου «τέλους επιτηδεύματος» και του λεγόμενου «έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών».

Ο βουλευτής του νομού μας, τόνισε χαρακτηριστικά:«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πιστεύει στον τρίτο δρόμο. Είναι ο άλλος δρόμος, αυτός του πατριωτικού και κοινωνικού παρεμβατισμού, όπου δεν ακυρώνεται η ελεύθερη δημιουργία του πολίτη, αλλά λειτουργεί εντός των συμφερόντων της πατρίδος. Δεν ακυρώνεται η ελεύθερη παραγωγή του πολίτη ή ομάδος πολιτών, αλλά υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο. Και πρόταγμα είναι αυτό, το καθήκον περί πατρίδος και κοινωνίας να υπηρετηθούν ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο άλλος δρόμος, για όσους δεν κάνουν κατανοητή την άλλη πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που είναι κατά το περιεχόμενο, τολμώ να το πω, η συνισταμένη έκφραση του αστικού χώρου, αλλά ως εμπροσθοφυλακή και πρωτοπορία, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς φόβους, μόνο υπό ένα πλαίσιο, πατρίδα και κοινωνία. Αυτό είναι το πρόταγμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και αυτό προτείνουμε και αυτό θέλουμε να γίνει κατανοητό από την ελληνική κοινωνία.»

Κατηγόρησε  ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ για έλλειψη σεβασμού της θρησκευτικότητας των Ελλήνων πολιτών λέγοντας: «Ακούγεται από τα δύο κόμματα ότι θα γίνουν εκλογές στις 29 Απριλίου. Δηλαδή η Μεγάλη Εβδομάδα κατά τη θρησκευτικότητα των Ελλήνων θα καταστεί προεκλογική; Τη Μεγάλη Παρασκευή θα κάνουν δηλαδή παρέλαση οι πολιτικοί; Είναι απλούστατα τα πράγματα. Η Λαμπρή είναι η μοναδική μέρα που στον ελληνισμό ονομάζεται έτσι. Και θα ακυρωθεί από τις εκλογές; Έχετε το Θεό σας; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Σεβόμαστε και το Ραμαζάνι και τα πάντα, ασχέτως αν έχουμε αντίθεση. Είναι δυνατόν να μη γίνεται σεβαστή από  τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. η θρησκευτικότητα των Ελλήνων; Να ακυρωθεί και αυτό ακόμη; Θα χαλάσει ο κόσμος εάν η Βουλή κλείσει τη δεύτερη μέρα του Πάσχα;»

 Κάλεσε τα δυο μεγάλα κόμματα να μην τρομοκρατούν τους πολίτες, να μην οδηγήσουν τους Έλληνες σε έναν νέο διχασμό και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Προσέξτε μην οδηγήσετε σε ένα νέο διχασμό. Ξέρετε ότι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο τον χαρακτήρισαν ανεπαρκή όταν δεν είδε τα μελλούμενα της καταστροφής και προκήρυξε εκλογές. Προσέξτε στις εκλογές που πάμε να πάμε με υγιείς όρους. Δεν είναι το πρόβλημα του τόπου και των Ελλήνων πολιτών το «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο». Είναι η άσκηση της ορθής πολιτικής. Και αν δεν γίνει ένας διάλογος για την πολιτική και για το μέλλον της επόμενης γενιάς, τότε προφανώς και θα έχουν δίκιο κάποιοι και θα έχουμε δίκιο και εμείς από το ΛΑ.Ο.Σ. να σας πούμε ότι προδίδετε το αίμα και τον ιδρώτα των προγόνων μας και κλέβετε από τα παιδιά μας και τη νέα γενιά.»

            

Σχολιάστε