My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλτίδης: Πάει για ίδρυση νέου κόμματος!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, προτίθεται να παίξει ο πρώην βουλευτής Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης! “Βαρέθηκα πια να απολογούμαι για πολιτικές επιλογές άλλων. Από `δω και `μπρος θα είμαι υπεύθυνος μόνο για τις δικές μου”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, την περαμένη Τρίτη, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στο νέο κόμμα!

Ο κ. Κιλτίδης είπε ότι την πρωτοβουλία του έχουν αγκαλιάσει πολλά πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και η επίσημη εξαγγελία του νέου φορέα δεν πρόκειται ν` αργήσει για πολύ. Όσο για την ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία του, γνωστοποίησε ότι θα κινείται στον χώρο της “πατριωτικής και λαϊκής κεντροδεξιάς”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχει αντιμνημονιακή κατεύθυνση.

Ο πρώην υφυπουργός επετέθη στην κυβέρνηση και στην τρόικα για τις πολιτικές φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, που εφαρμόζουν, ενώ έστρεψε τα βέλη του κυρίως εναντίον του πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, αλλά και κατά του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι “το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επικίνδυνο για τη χώρα”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του συναδέλφου Γ. Παπαγεωργόπυλου, ο κ. Κιλτίδης είπε ότι ο Θ. Παραστατίδης έπρεπε να τιμήσει το όχι του στο 2ο μνημόνιο και ότι απ` τη στιγμή που επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ θα `πρεπε να υπερψηφίσει το μνημόνιο-3.

Όσο για τις κινήσεις του Γ. Φλωρίδη με στόχο τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, είπε ότι πιστεύει στις ικανότητες του πρώην συναδέλφου του βουλευτή Κιλκίς, αλλά θεωρεί ότι ένα νέο πολιτικό εγχείρημα με πρόσωπα όπως ο κ. Λοβέρδος δεν μπορεί να έχουν πιθανότητες επιτυχίας.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Κιλτίδης: Πάει για ίδρυση νέου κόμματος!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Αντε πάλιιιιι…Και ξαφνικά ξύπνησε και αναφώνησε ”θα κάνω κόμμα”! …γιατί λέει βαρέθηκε να απολογείται για πολιτικές επιλογές άλλων. Συμπεραίνεται λοιπόν οτι, είτε οι δικές του επιλογές ήταν σωστές όταν π.χ το 1978 εντάχθηκε στη ΝΔ και το 2007-09 διετέλεσε ”αλάνθαστος” υφυπουργός και μετά το 2010 αποχώρησε και πήγε με την Ντόρα(Δημοκρατική Συμμαχία), και ύστερα το 2011 προσχωρεί στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη που ήταν και η επιστροφή του, όπως είπε, στον φυσικό-ιδεολογικό του χώρο και έτσι του έφυγε αυτό το βάρος πού ‘χε όσο ήταν στη ΝΔ και κατόπιν το 2012 άντε πάλι πίσω στη ΝΔ χωρίς να μας πεί όμως ποτέ άν απέκτησε το ίδιο ιδεολογικό βάρος, και όλη αυτή η διαδρομή να θυμίζει το ασπρόμαυρο σήριαλ της ΕΡΤ “ο παράξενος ταξιδιώτης”, είτε να πιστέψουμε οτι δεν έκανε καμμιά(!!!) επιλογή, οπότε δεν έκανε και κανένα λάθος! Είπε επίσης στην συνέντευξη, οτι το κόμμα του θα κινείται στον χώρο της ”πατριωτικής και λα’ι’κής κεντροδεξιάς” και σείς το ερμηνεύσατε οτι θα έχει αντιμνημονιακή κατεύθυνση. Απο πού κι ως πού βρε παιδιά; Τί σό’ι’ συνειρμούς κάνετε; Και φυσικά να λέει μετά αυτό που κολλάει παντού, δηλαδή οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος για την χώρα. Ε βέβαια, να μην ξεχνάμε ποιοί είναι οι ”πατριώτες” και ποιά τα ”μιάσματα”. Αλοίμονο! Για να συνεχίσει στην συνέντευξη ασκώντας κριτική στον Παραστατίδη με τον απείρου κάλλους συλλογισμό, δίνοντας ταυτόχρονα και μαθήματα συνέπειας(ποιόόόός;;;) ότι άπαξ και ψήφισε το μνημόνιο 2 έπρεπε να ψηφίσει και το 3 !!! Για το τέλος δεν ξέχασε να “τιμήσει” και τον Φλωρίδη λειτουργώντας ως Κασσάνδρα για το μέλλον του πολιτικού του εγχειρήματος…ενώ για το δικό του να υποθέσω μια σίγουρη επιτυχία. Να πώ λοιπόν σε τί θα ήταν χρήσιμος ο Κιλτίδης. Σ’ ένα Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο της χώρας, όπου να προσφέρει πραγματικά στον συνάνθρωπό του ως γιατρός και ας αφήσει την πολιτική για άλλους, κομμάτι πιό σταθερούς απο τον ίδιο, στις κομματικές τους επιλογές.

  2. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Xaxaxaxaxaxaax Ρε παιδιά μαζέψτε τον, η έστω πείτε του να πάει στη Χ.Α…… του πάει!!!!

Σχολιάστε