My Twitter Feed

19 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρωτιά σε θανάτους από CoViD! -

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Στον “αέρα” τα σχολικά γεύματα -

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Ο “Μπάλλος” χόρεψε τον Γαλλικό! -

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

“Μπάλλος” και στη μπάλα του ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Συνέχεια μεγάλης διασποράς του ιού -

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε οκτώ οικισμούς -

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Χειροτονία του νέου μητροπολίτη -

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

«η πόλις» με 3ήμερο φεστιβάλ κόμικς -

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Κιλτίδης: Δεν θα τρομοκρατούσα για να γίνω κυβέρνηση!

“Η νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εθνικής σωτηρίας, καθότι δεν υπάρχει εθνικός στόχος με τον οποίο να συμφωνούν τα κόμματα που την στηρίζουν. Θα `πρεπε να ονομάζεται ως ειδικού σκοπού. Και δεν μπορεί να `ναι μακράς πνοής, καθότι είναι αδύνατον να συνεργαστούν επί μακρού ένα δεξιό κι ένα αριστερό κόμμα”. 

Τ` ανωτέρω υποστήριξε ο πρώην βουλευτής του νομού μας, Κώστας Κιλτίδης, σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 108,2. Για να προσθέσει με νόημα: “Εγώ θεώρησα και θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό αντίπαλο. Δεν θα κατέφευγα στη τρομοκράτηση του πολίτη προκειμένου να γίνω κυβέρνηση”!

Επαναλαμβάνοντας ότι θα συνεχίσει να διατηρεί πολιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη (στην Δωδεκανήσου 12), είπε ότι δεν ακύρωσε ποτέ τις σχέσεις του με το Κιλκίς, αλλά “η πορεία των γεγονότων θα δείξει ποια θα `ναι η πολιτική δραστηριοποίηση του καθενός”.

Πάντως, ο κ. Κιλτίδης μίλησε με μελανά χρώματα για το μέλλον, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του “μάντη κακών”. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε: “Τα τελευταία χρόνια έχασα το χαμόγελό μου βλέποντας την καταστροφή που έρχεται. Η φτώχεια ακούμπησε το 50% του κόσμου. Σκιές ανθρώπων περιφέρονται στη κοινωνία. Στο προσκήνιο βρίσκονται μόνο όσοι επιβιώνουν”. Και συνέχισε: “Αγόρασαν χρόνο και πούλησαν ελπίδες, αλλά η έκρηξη είναι προ των πυλών. Οι πολιτικοί οφείλουν να το δουν αυτό”.

Σχόλια
One Response to “Κιλτίδης: Δεν θα τρομοκρατούσα για να γίνω κυβέρνηση!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Θά ‘θελα να διατυπώσω μία κατα την γνώμη μου προφανή ερώτηση. Σε τί οφελεί τους πολίτες να ακούνε μέσω ραδιοφώνου και μετά να διαβάζουν στην ηλεκ/κή εφημερίδα δηλώσεις πρώην Κιλκισιωτών υπουργών, που εχουν δοκιμαστεί στον πολιτικό στίβο και μάλιστα σε ανώτατες κυβερνητικές θέσεις, αλλά πλέον ο λαός αποφάνθηκε οτι δεν είναι επαρκείς για να προσφέρουν στον τόπο; Ενδιαφέρουν νομίζω περισσότερο, για να μην πώ αποκλειστικά, οι απόψεις πολιτικών προσώπων που είναι άφθαρτοι και έχουν να πούν κάτι καινούργιο και όχι ανθρώπων που ό,τι είχαν να “προσφέρουν”… το “πρόσφεραν”. Την άποψή μου αυτή ενισχύει το γεγονός οτι κάθε φορά που ακούμε τέτοιου είδους δηλώσεις, “βγαίνουμε απο τα ρούχα μας” με τον τρόπο που αυτές εκφράζονται, ως να μην ήταν και αυτοί απο τους δημιουργούς του προβλήματος της κρίσης με τις πράξεις και τα νομοθετήματά τους και έτσι ως δια μαγείας άσπιλοι κι’ αμόλυντοι παρουσιάζονται σήμερα και ομιλούν αφ’ υψηλού και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Σε μιά εποχή όπου η ταπεινότητα των λόγων επιβάλλεται, αυτοί συνεχίζουν την αλαζονική συμπεριφορά τους, ως να μην συνέβει τίποτε στην χώρα εξ’ αιτίας τους, στο μέτρο που τους αναλογεί βεβαίως, επιδιδόμενοι τώρα σε αυτονόητες και τετριμμένες διαπιστώσεις, τις οποίες ο απλός πολίτης καιρό τώρα τις βιώνει στο πετσί του. Αρα είναι εκ του περισσού, για να μην πώ εκ του πονηρού, τέτοιου είδους συνεντεύξεις. Στην πιθανή απάντηση οτι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις λέω ναί, με την προ’υ’πόθεση όμως οτι έχουν ακουστεί όλες οι άλλες με διεξοδικό τρόπο και όχι τρείς την ώρα αυτές του περιπλανόμενου πολιτικά και γεωγραφικά, κ. Κιλτίδη και του στιγματισθέντος απο την μή χρηστή διαχείριση(και επομένως επιζήμια για το κοινωνικό σύνολο) επι υπουργείας του, κ. Τσιτουρίδη. Εν τέλει αν δεν θέλετε να συμμεριστείτε την άποψή μου, τότε σεβαστείτε την ετυμηγορία των πολιτών που έχουν δηλώσει με την ψήφο τους οτι αυτοί οι δύο πολιτικοί δεν τους ενδιαφέρουν πλέον.

Σχολιάστε