My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Τρία στα τρία στα φιλικά

Η…περιπέτεια συνεχίστηκε και τελικά ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε τη Νεάπολη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο, πετυχαίνοντας το τρία στα τρία στα φιλικά μιας και επιβλήθηκε με 2 – 1.

Σε γενικές γραμμές από το 25′ και μετά οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Υφαντίδη έβγαλαν τους αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο, χάσανε πέναλτι με τον Μοσχάκη στο 30′ που κατέληξε στο δεξί δοκάρι, και αφού πρώτα ο Ματεντζίδης είχε καλή στιγμή, στο 45′ ο Πιπερτζής με μονοκόματο σουτ μέσα από τη περιοχή πέτυχε το 1-0.

Γρήγορη ανάπτυξη για τον Κιλκισιακό στην επανάληψη, που είχε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια του, και κατάφερε αρκετές φορές να σπάσει τη κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Σε μια τέτοια περίπτωση ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τους Σαβελίδη και Παναγιωτόπουλο να συνεργάζονται άψογα, και τον πρώτο με καρφωτή κεφαλιά να “γράφει” το 2-0 στο 63′.

Η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη παρά τις πολλές αλλαγές δεν επηρεάστηκε, είχε καλές στιγμές με τους Παναγιωτόπουλο, Σαβελίδη και Νούκα, και κυκλοφόρησε μπάλα στα τελευταία λεπτά.

Στη τελευταία φάση του αγώνα οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκλεψαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και έφτασαν στη μείωση του σκορ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης, Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Πιπερτζής, Μοσχάκης, Δρόσος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κολιοφούκας, Παναγιωτόπουλος, Σαβελίδης, Ρετσινάς, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης, Πασχαλίδης, Νούκα, Κουραλίδης, Παρπουτσής, Πολύζος και Καρασίμος.

Σχολιάστε