My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Προσήλωση στη τακτική

Η εβδομάδα σιγά-σιγά ολοκληρώνεται στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου, με την προπόνηση της Παρασκευής να είναι ιδιαίτερα απαιτητική.
 
Ο Λεωνίδας Υφαντίδης έδωσε αρκετή σημασία σε τεχνικοτακτικές ασκήσεις, στη συνέχεια είχαμε ασκήσεις στην αμυντική συμπεριφορά, και φυσικά στη περίοδο που βρισκόμαστε ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Η μέρα ολοκληρώθηκε με δύο ημίχρονα των δώδεκα λεπτών. Πρωινή προπόνηση το Σάββατο με τους παίκτες του Κιλκισιακού να αναμένεται να χύσουν αρκετό ιδρώτα μιας και ο κ. Υφαντίδης θα επικεντρωθεί στη φυσική κατάσταση.
Αγάπη…διαρκείας!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας του Κιλκισιακού για τη νέα χρονιά. Μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα παρακάτω καταστήματα.

Φωτογραφείο Παναγιωτίδης (21ης Ιουνίου 80), Κρεοπωλείο Κουραλίδης (Θεσσαλονίκης 10), Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζαμανόπουλος (Νικολάου Παναγιώτου 13), Κρεοπωλείο Κούπενος (Καμπάνη 3).

Με την αγορά του διαρκείας κλείνετε θέση για τους 13 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, άλλα και τους αγώνες κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Ευχαριστήριο 

Η Διοίκηση του Κιλκισιακού ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Ερμή Τερπύλλου, για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία που έτυχαν οι παράγοντες και η δεύτερη ομάδα μας, στον φιλικό αγώνα της Πέμπτης.

Οι άνθρωποι του Ερμή μας έκαναν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας παρέχοντάς μας τα πάντα. Τους ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Σχολιάστε