My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Ήττα για τη β` ομάδα

Μετά από πέντε αγωνιστικές που κρατούσε το αήττητο, η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού ηττήθηκε με 1-0 στο Σταυροχώρι από τη Ξηρόβρυση. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τον δυνατό αέρα, σε ένα κλίμα που οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές δεν έχουν μάθει, ακόμη, να αγωνίζονται και να ξέρουν πώς να σταθούν, ευνόησε τον ΠΟΞ.

kilkisiakos-bΌλα θα μπορούσαν βέβαια να είναι διαφορετικά όταν στο 3’ ο Νίκος Κελεσίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και έπειτα από φάση διαρκείας ο Αγτζίδης άνοιξε το σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους παίκτες του Γιώργου Πελίδη, με τον Κελεσίδη να έχει άλλες δύο μεγάλες φάσεις για να σημειώσει τέρμα.

Στην επανάληψη, ο τερματοφύλακας Χατσικίδης πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Σέχου (30’ Τσακαλοφίδης), Κ. Τσακιρίδης, Μόνης, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης (36’ Μασμανίδης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Ιωσηφίδης, Φανίδης (50’ Χ. Ζαμανόπουλος).

Νέα καινοτομία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Από τον επόμενο μήνα υπό την επιτήρηση του τεχνικού διευθυντή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού Γιώργου Πελίδη ξεκινά άλλη μια καινοτομία στην ακαδημία μας!

Όσες από τις μαμάδες της ΣΧΟΛΗΣ ενδιαφέρονται θα πάρουν ειδικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει τρέξιμο, παιχνίδια, και φυσικά στο τέλος θα συμμετέχουν σε “οικογενειακά διπλά” με αντιπάλους τα παιδιά τους!

Περισσότερες πληροφορίες στο Σαλάτς!

Σχολιάστε