My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Κιλκισιακός: Έκλεισε τα μάτια ο διαιτητής

Δεύτερη στη σειρά ισοπαλία με 1-1 για τον Κιλκισιακό στην έδρα της Καρίτσας. Ένα αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα μας στους 27 βαθμούς, όμως την αφήνει με πολλά παράπονα.

Για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι υπάρχουν διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΟΚ, καθώς δεν υποδείχθηκε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Καθάριο στο 89′, με τον διαιτητή της συνάντησης να είναι στα δύο μέτρα από τη φάση και όμως να μη το καταλογίζει.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά, μιας και οι δύο ομάδες είχαν το άγχος του αποτελέσματος, και έτσι είχαμε μόνο από μια καλή στιγμή στο παιχνίδι. Η πρώτη ήταν για τον Κιλκισιακό, με τον Καθάριο στο 36′ να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Η Καρίτσα επτά λεπτά αργότερα απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Τσιώμη να κάνει το σουτ και να βλέπει τη μπάλα να περνά εκτός εστίας.

Τεράστια φάση για τον Κιλκισιακό στο 46′, ο Καθάριος έκανε τη σέντρα και ο Παπαδημητρίου με γυριστό έστειλε τη μπάλα εκατοστά έξω. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι είχαν δυο-τρεις καλές φάσεις, με τον Κολιοφούκα όμως να δείχνει τη κλάση του.

Στο 71′ ο Καθάριος είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει το σουτ του, και στο 81′ ο Προβατίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι και να φεύγει έξω.

Στο 83′ ο Κολιοφούκας απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Σεχολάρι, όμως ο Κυρτέγος ακολούθησε τη φάση και άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καθάριος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παπαδημητίου υποδέχθηκε σωστά με το δεξί και σούταρε άμεσα με το αριστερό για το 1-1.

Στο 89′ ο Καθάριος μπήκε από τα αριστερά στη περιοχή, τσίμπησε τη μπάλα από τον Νταντίνη, ο οποίος τον ανέτρεψε και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε άουτ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Κιλκισιακό να υποδέχεται τη Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (74΄ Κωστόπουλος), Νταντίνης, Τασίδης, Τροϊρης, Τσιώμης, Σεχολάρι (84΄ Μπουτογιάννης), Μπενίσκος, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης (67΄ Μαυρίδης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Ματεντζίδης, Παλάσκας, Καρασίμος, Πιπερτζής, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Προβατίδης, Καθάριος.

Σχολιάστε