My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Συμπαράταξη χωρίς τη ΔΗΜΑΡ

Χωρίς εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ θα κατέβει στο νομό Κιλκίς η “Δημοκρατική Συμπαράταξη”, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες.

gennimata-theoxaropoulosΠράγματι, στο Κιλκίς η ΔΗΜΑΡ απέσυρε την αρχικά εκδηλωθείσα πρόθεση υποψηφιότητας του Γρηγόρη Κυριακού (είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες μέρες και σε τηλεοπτικό κανάλι με την ιδιότητα του υποψήφιου της Συμπαράταξης), στη προοπτική να μπει στον συνδυασμό υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ.

Στη συνέχεια δε, κι αφού η συνεργασία με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου ναυάγησε, απεσύρθη κι υποψηφιότητα του Σπύρου Θεοφανίδη (η οποία είχε επίσης συζητηθεί), επειδή δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά της ΔΗΜΑΡ να καταλάβει υποψήφιός της τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο με στόχο να σηματοδοτηθεί και μ` αυτόν τον τρόπο η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

‘Ετσι ο συνδυασμός θα έχει ως επικεφαλή όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο τον Γιώργο Φραγγίδη, με τον πρώην βουλευτή να διεκδικεί την 3η έδρα στο νομό μας απ` τη ΧΑ.

Στη δεύτερη -επίμαχη, όπως αποδείχθηκε- θέση θα είναι ο Σάββας Τσολάκης, ενώ στη 3η θ` ακολουθεί ως νέος υποψήφιος ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Κώστας Ραμπίδης.

Τον συνδυασμό θα συμπληρώνουν, η Τασούλα Περπερίδου απ` την Αξιούπολη κι ο πρώην δήμαρχος Γαλλικού Στέφανος Μάλγαρης στην 5η “τιμητική θέση”.

 

Σχολιάστε