My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δραστηριότητες του Οίκου Ευγηρίας

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς, που είχε στηθεί στην πλατεία Ειρήνης της πόλης, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Χριστουγέννων των περιθαλπόμενων του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Ξ.) και έγινε με τη συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς.

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2017 οι περιθαλπόμενοι του Παραρτήματος προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τις ελεύθερες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς.

Στις ελεύθερες εκδηλώσεις συμμετείχε η χορωδία των ηλικιωμένων του Παραρτήματος ψάλλοντας ύμνους και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τη βοήθεια των εθελοντριών κ. Δέσποινας Αναστασιάδου και κ. Λίνας Καριοφύλλη.

Στη συνέχεια στο «Σπιτάκι του Παραμυθιού», διαβάστηκαν παραμύθια σε μικρά παιδιά από τους ηλικιωμένους του Παραρτήματος, με τη βοήθεια των κοινωνικών λειτουργών κ. Ειρήνης Λαζαρίδου και κ. Νικολέτας Τσεσμετζίδου.

Επισκέψεις αγάπης

Την αγάπη τους προσέφεραν απλόχερα, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ομάδες συμπολιτών, προσφέροντας, δώρα, γλυκά, ευχές και έψαλαν τα κάλαντα, στους περιθαλπόμενους του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.).

Η διεύθυνση, οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) τους δέχθηκαν με αγάπη για την προσφορά τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες.

Στους μαθητές του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα τα μέλη του τμήματος κομμωτικής που έκαναν δωρεάν περιποίηση στους περιθαλπομένους του Παραρτήματος την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.

  1. Στο 4ο Δημοτικό σχολείο για τα δώρα τους, τα τραγούδια και τα κάλαντα που έψαλλαν στους ηλικιωμένους την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017.
  2. Στο ΕΠΑΛ Κιλκίς και συγκεκριμένα τα μέλη του τμήματος Βρεφονηπιαγωγών που παρουσίασαν δρώμενο με θέμα τα Χριστούγεννα, έψαλλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα με συνοδεία μουσικής και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα σπιτικά εδέσματα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.
  3. Στην μπάντα της 71η Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Πεζικού της Νέας Σάντας που έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και της Πρωτοχρονιάς, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017.
  4. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πολυμελής ομάδα περίπου 50 ατόμων, από τα κατηχητικά τμήματα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Σχολιάστε