My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Οι εγγραφές στους παιδικούς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων εγγραφής στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Συνολικά υποβλήθηκαν 147 αιτήσεις σε ότι αφορά τα νήπια οι οποίες και έγιναν πλήρως αποδεκτές.

Ως προς τις εγγραφές στα βρέφη υποβλήθηκαν 89 αιτήσεις από τις οποίες έγιναν αποδεκτές με κριτήρια μοριοδότησης οι 54. Έχει καλυφθεί πάνω από το 60% των αιτήσεων εγγραφής, με πρόβλεψη για την περίπτωση μη προσέλευσης βρέφους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, την κάλυψη της κενής θέσης από το επιλαχόν.

Οι λίστες με τα ονόματα των γονέων, τα νήπια και τα βρέφη των οποίων γίνονται δεκτά στους δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr).

Για την εξυπηρέτηση των επιλαχόντων και των γονέων που τα βρέφη τους δεν έχουν γίνει δεκτά στο Νομικό Πρόσωπο, προτείνεται από το Δήμο να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στις μονάδες προσχολικής αγωγής της ΚΔΕΚ. Οι αιτήσεις κατατίθενται στην διαθέσιμη εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων) με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για το νέο σχολικό έτος βρίσκονται σε ισχύ τα υποστηρικτικά κοινωνικά μέτρα του Δήμου Κιλκίς για τις πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες, για τα ΑμεΑ και για τις οικογένειες με εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ που έχουν πλήρη απαλλαγή από την καταβολή των τροφείων.  Πλην των παραπάνω εξαιρέσεων, τα τροφεία στους δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είναι μειωμένα κατά 75%.

Σχολιάστε