My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κιλκίς και μεσίστιες σημαίες

Απ` τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Μάτσκο, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

simaia-001Τελικά ποιοί τηρούν τις αποφάσεις της Αντιπεριφέρειας ή της Περιφέρειας για τον σημαιοστολισμό; (που κανονικά θα έπρεπε να είναι συνήθειά μας)

Τις μέρες των Εθνικών Εορτών ή ειδικών περιστάσεων “διατάσσεται” σημαιοστολισμός “Δημοσίων κτηρίων, Τραπεζικών καταστημάτων, κλπ…”

Στα περισσότερα βέβαια από αυτά τα σημεία υπάρχει ούτως ή άλλως αναρτημένη η Ελληνική Σημαία κάθε μέρα. Επομένως δεν διακρίνει κανείς εύκολα αν υπήρξε πραγματική συνέπεια στην “διαταγή” σημαιοστολισμού.

Όμως σήμερα, Μ. Παρασκευή, ο σημαιοστολισμός είναι διαφορετικός… οι Σημαίες πρέπει να είναι μεσίστιες. Κι έτσι φαίνεται ποιός μπήκε στον “κόπο” να αλλάξει τη θέση της Σημαίας και ποιός όχι!

matskos-vasileiosΜια μικρή βόλτα στην πόλη αποδεικνύει τους “συνεπείς”…

Κάποιες Τράπεζες δεν έχουν καν σημαία, οι περισσότερες δεν άλλαξαν τη θέση τους…το ίδιο και οι περισσότερες Δημόσιες Υπηρεσίες.

Πάντως, τουλάχιστον στην ΛΑΦ Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα και στο Δημαρχείο η Σημαία ήταν μεσίστια, όπως θα’ πρεπε… η δε Alpha Τράπεζα έχει την πιο περιποιημένη Σημαία, όπως και στις Εθνικές εορτές, στην γωνία 21ης Ιουνίου και Λέκκα…

Ίσως η Ελληνική Αστυνομία (επίσης συνεπής) να κράτησε “σημειώσεις” για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις προς τους “ασυνεπείς”… ή να μην συμπεριλαμβάνονται πλέον στην “Διαταγή” σημαιοστολισμού οι Τράπεζες…”

Σχολιάστε