My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο”

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Κιλκίς βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ‘’Λέανδρος’’.

Δεκατέσσερα μηχανήματα έργου, το έμψυχο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, οδηγοί, χειριστές και εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, είναι σε θέση μάχης ώστε να επιχειρήσουν, εφόσον χρειαστεί, για τον αποχιονισμό δρόμων, πεζοδρομίων και πλατειών.

Τα μέσα πολιτικής προστασίας επιθεώρησε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη στις αρχές της εβδομάδας, ενώ κατά τη χθεσινοβραδινή χιονόπτωση ήταν σε επιφυλακή στο αμαξοστάσιο για το συντονισμό της κατάστασης μολονότι δεν υπήρξε κάποια επέμβαση καθώς τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας ήταν ήπια.

Τα οχήματα που διαθέτει ο Δήμος, σε περίπτωση σφοδρής χιονόπτωσης, είναι συντηρημένα και εξοπλισμένα με τα κατάλληλα για την περίσταση μέσα (αλατιέρες, μαχαίρια κ.α.).

Πρόκειται για τέσσερα γκρέιτερ, δύο φορτηγά με μαχαίρι αποχιονονισμού και αλατιέρα, τρία JCB με μαχαίρι και ένα τρακτέρ με προσθήκη επίσης μαχαιριού. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης τρία (3) μικρά φορτηγά και ένας (1) μικρός εκσκαφέας για ευέλικτη πρόσβαση σε στενούς δρόμους της πόλης και σε πεζοδρόμους,

Ικανές ποσότητες αλατιού φυλάσσονται, τέλος, σε αποθηκευτικούς χώρους του πρώην στρατοπέδου Δογάνη.

Σχολιάστε