My Twitter Feed

7 Ιουνίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Βελόπουλου σε Ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή στον συνδυασμό -

Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο Κιλκίς -

Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Με το βλέμμα στην ακροδεξιά! -

Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Κινητοποίηση ενόψει εκλογών -

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διαδρομές τουριστικής ανάπτυξης -

Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

“Δούλεψε πάλι η κοπτοραπτική” -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

“Βάϊραλ” οι δηλώσεις για ΕΝΦΙΑ! -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο”

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Κιλκίς βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ‘’Λέανδρος’’.

Δεκατέσσερα μηχανήματα έργου, το έμψυχο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, οδηγοί, χειριστές και εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, είναι σε θέση μάχης ώστε να επιχειρήσουν, εφόσον χρειαστεί, για τον αποχιονισμό δρόμων, πεζοδρομίων και πλατειών.

Τα μέσα πολιτικής προστασίας επιθεώρησε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη στις αρχές της εβδομάδας, ενώ κατά τη χθεσινοβραδινή χιονόπτωση ήταν σε επιφυλακή στο αμαξοστάσιο για το συντονισμό της κατάστασης μολονότι δεν υπήρξε κάποια επέμβαση καθώς τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας ήταν ήπια.

Τα οχήματα που διαθέτει ο Δήμος, σε περίπτωση σφοδρής χιονόπτωσης, είναι συντηρημένα και εξοπλισμένα με τα κατάλληλα για την περίσταση μέσα (αλατιέρες, μαχαίρια κ.α.).

Πρόκειται για τέσσερα γκρέιτερ, δύο φορτηγά με μαχαίρι αποχιονονισμού και αλατιέρα, τρία JCB με μαχαίρι και ένα τρακτέρ με προσθήκη επίσης μαχαιριού. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης τρία (3) μικρά φορτηγά και ένας (1) μικρός εκσκαφέας για ευέλικτη πρόσβαση σε στενούς δρόμους της πόλης και σε πεζοδρόμους,

Ικανές ποσότητες αλατιού φυλάσσονται, τέλος, σε αποθηκευτικούς χώρους του πρώην στρατοπέδου Δογάνη.

Σχολιάστε