My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

«Κερδίσαμε το στοίχημα»

Την πεποίθηση ότι το τελικό αποτέλεσμα της επικείμενης εκλογικής μάχης θα δικαιώσει την προσπάθεια του «Δήμου ΑΞΙΩΝ», εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης στην πρώτη συνάντηση που είχε με το σύνολο σχεδόν των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο «Κρηστωνία» με τη συμμετοχή 60 και πλέον υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς.

Ο κ. Τονικίδης τόνισε ότι ο «Δήμος ΑΞΙΩΝ», έχει κερδίσει ήδη το στοίχημα της έξωθεν καλής μαρτυρίας, καθώς απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη, αλλά και νέα πρόσωπα με ικανότητες και αξίες, που δεν διακατέχονται από κομματικές και προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά αντίθετα από πραγματικό ενδιαφέρον και διάθεση για προσφορά στα κοινά.

Είναι ανοικτός σε συνεργασίες, ιδέες και προτάσεις που προάγουν τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ κρατάει σε υψηλό επίπεδο τον πολιτικό πολιτισμό, απέχοντας από αναχρονιστικές πρακτικές και πάσης φύσεως προσβλητικές συμπεριφορές.

Αναφορικά με το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της παράταξης, ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς υπογράμμισε ότι στόχος είναι να φτάσει και να παρουσιαστεί σε κάθε γωνιά του Δήμου. Όπως προσέθεσε, «όλοι οι δημότες πρέπει να καταστούν κοινωνοί του, ώστε όταν θα ξαναζητήσουμε την εμπιστοσύνη τους να έχουν συγκεκριμένο εργαλείο να μας κρίνουν».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ενωτικό και ενθουσιώδες κλίμα, με τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς να δηλώνει πιο σίγουρος και δυνατός για το αποτέλεσμα της νίκης.

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε