My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΔΒΜ: Πρόγραμμα επιμόρφωσης

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς ανακοινώνει την ΑΜΕΣΗ υλοποίηση τις επόμενες μέρες, του Προγράμματος Επιμόρφωσης με τίτλο “Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή”

dia-viou-mathisiΤο πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 25 ωρών, τα μαθήματα θα διεξάγονται  στο 1ο ΓΕΛ (περιοχή Σαλάτς) ενώ η υποχρεωτική παρακολούθησή τους θα γίνεται 2 ημέρες και για 2 ώρες την εβδομάδα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων του προγράμματος, θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντεςΒεβαίωση Παρακολούθησης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε θέματα διαδικτυακών εφαρμογών και εργαλείων. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν απλά εργαλεία, περιβάλλοντα και σύγχρονες υπηρεσίες του διαδικτύου, τη στοιχειώδη ορολογία και υπηρεσιών Διαδικτύου

Στοχεύει στην καλλιέργεια εργαστηριακών δεξιοτήτων, ώστε οι εκπαιδευόμενοι με το τέλος του προγράμματος να είναι σε θέση: να αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης εφαρμόζοντας παράλληλα τις κατάλληλες τεχνικές, να διενεργούν για την επικαιροποίηση μιας υπηρεσίας ή ενός λογισμικού, την εγγραφή σε μια διαδικτυακή υπηρεσία.

Βασικός του στόχος αποτελεί η διασύνδεση της καθημερινότητας με τα εργαλεία και τις Υπηρεσίες Διαδικτύου.

Τα Προσφερόμενα Προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι Ενήλικες κάθε Εθνικής Προέλευσης, Ηλικίας, Μόρφωσης και Εργασιακής κατάστασης.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στα Γραφεία του Δήμου Κιλκίς, στα Διοικητικά γραφεία του ΚΔΒΜ και ηλεκτρονικά στο email: kdvmkilkis@gmail.com.

Πληροφορίες:

Πηνελόπη Θ. Σιούρδα, τηλ. 23410 20041 απογευματινές ώρες, κιν. τηλ. 6975851511, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κιλκίς,

Κωνσταντίνα Χαλβατζή κιν. τηλ. 6949079991, Υπεύθυνη Οργάνωσης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κιλκίς

και στο Δήμο Κιλκίς στο τηλέφωνο 23413 52151 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιάστε