My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κατελαβαν την Αντιπεριφερεια οι βιοκαλλιεργητες

Συμβολική κατάληψη της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς πραγματοποίησαν χθες οι βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή οφειλομένων απ` το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το συνολικό ποσό των οποίων προσεγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ!

Την διαμαρτυρία διοργάνωσε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Κιλκίς, εκπρόσωποι του οποίου είχαν συνομιλία με τον αντιπεριφερειάρχη, Χρ. Γκουντενούδη, απ` τον οποίο ζητούν να παρέμβει μαζί με άλλους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες του νομού προς το Υπουργείο προκειμένου να καταβληθεί στους Κιλκισιώτες βιοκαλλιεργητές το τεράστιο ποσό που προαναφέρθηκε, και που η καταβολή του καθυστερεί απ` το 2010.

Οι βιοκαλλιεργητές θεωρούν ότι η Αντιπεριφέρεια έχει τις δικές της ευθύνες για τη μη καταβολή των χρημάτων, επειδή δεν έφτασαν ακόμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ οι σχετικές καρτέλες πληρωμής. Απ` την πλευρά της η Αντιπεριφέρεια κατηγορεί τον προαναφερθέντα Οργανισμό για μη αποστολή των απαραίτητων στοιχείων για την έκδοση των καρτελών. Και στη μέση βρίσκονται οι βιοκαλλιεργητές του νομού, αλλά και η τοπική αγορά που εύλογα θα προσδοκούσε σε μια καλύτερη αγοραστική κίνηση τις μέρες αυτές του Πάσχα.

Σχολιάστε