My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κατεβαίνει με Κ. Σιωνίδη

Ο Δημήτρης Μπακερτζάκης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πολυκάστρου με τον συνδυασμό «Η Παιονία της Προόδου» του Κ. Σιωνίδη.

mpakertzakis-dimitrisΗ δήλωση:

Στις 18 Μαΐου εμείς, οι κάτοικοι της Παιονίας, θα αποφασίσουμε για την επόμενη δημοτική αρχή. Με την ψήφο μας θα καθορίσουμε την διοίκηση του δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Εμείς οι νέοι οικογενειάρχες που ζούμε και βιώνουμε στο πετσί μας την σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας δεν μπορούμε να είμαστε παρατηρητές.

Οι επιλογές σε πρόσωπα είναι γνωστές. Αρκεί όμως αυτό; Αρκεί το να διαλέξουμε απλά ένα «καλό παιδί» ή «μία καλή κυρία» ή ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε  αρχές , και δυνατότητες. Πιστεύω ότι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Παιονίας είναι αξιοπρεπείς και καλοί άνθρωποι. Όμως αυτό δεν φθάνει. Τον επόμενο Δήμαρχο Παιονίας θα πρέπει να τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα , η υπευθυνότητα και η εντιμότητα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί αν έρχεται από το πάνω «ράφι» της πολιτικής ή αν ανεβαίνει ράφι – ράφι με τη δουλειά και τις ικανότητες του. Αντίθετα θα πρέπει να μας  απασχολεί, το πόσο καλά μπορεί να διοικήσει και τι μπορεί να κάνει για τον τόπο μας.

Στηρίζω τον Κώστα Σιωνίδη γιατί οι αρχές και η διαδρομή του με εμπνέουν. Ο Κώστας μπορεί να γίνει ο Δήμαρχος της ουσίας και του αποτελέσματος. Η Παιονία της Προόδου και τα στελέχη της μπορούν να εγγυηθούν την Παιονία του αύριο , αυτήν που όλοι χρειαζόμαστε.

Καλό αγώνα , για το καλό του δήμου μας!”

Σχολιάστε