My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Κατεβαίνει με Κ. Σιωνίδη

Η μηχανικός έργων υποδομής, Μαρία Ν. Γεωργιάδου, θα είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού με τον συνδυασμό «Η Παιονία της Προόδου». Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

georgiadou-mariaΤην ημέρα της ορκωμοσίας για  το πτυχίο μου , πριν μερικά χρόνια, έβλεπα στα μάτια των γονιών μου την  ικανοποίηση που ένοιωθαν. Τα είχαν καταφέρει καλά, με μεγάλωσαν και με σπούδασαν, μου έδωσαν αυτά που χρειαζόμουν για να κτίσω το δικό μου όνειρο και να φτιάξω τη δική μου ζωή. Κάποιοι  άλλοι όμως δεν τα είχαν καταφέρει καλά. Εμφανίστηκε το φάντασμα της κρίσης και μαζί του ξεδιπλώθηκαν και οι αδυναμίες τις πατρίδας μας. Κυρίως φάνηκε η ανεπάρκεια αυτών που  διακήρυτταν πως το μέλημα τους ήταν οι γενιές που έρχονται.

 

Τι στάση κρατάμε λοιπόν σήμερα; Πρέπει να σταθούμε στην ασφαλή θέση του κατήγορου που οι εξελίξεις οδήγησαν την γενιά του στη μετανάστευση; Μήπως να αρκεστούμε στο θυμό που νοιώθουμε; Νομίζω πως αυτά δεν φθάνουν. Δεν βοηθούν το αύριο. Δεν αρκούν.

Εάν εμείς οι νέοι των είκοσι και των τριάντα μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα, τότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Ο καθένας όπου μπορεί, από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού και τη γειτονιά του μέχρι το Δήμο και πιο πάνω.

Όταν οι μικρές δυνάμεις του καθενός μας ενωθούν και το ερέθισμα της συμμετοχής είναι η προσφορά, όταν η συναίνεση και ο διάλογος επικρατήσουν τότε μπορούμε να πάμε μόνο καλύτερα. Η Παιονία της Προόδου μπορεί να αγκαλιάσει το καινούργιο, μπορεί να  δώσει την αισιοδοξία της ισότιμης συμμετοχής. Ο Κώστας Σιωνίδης μου εμπνέει εμπιστοσύνη, μεταδίδει δύναμη που πηγάζει από τις αρχές και τα θέλω του, θα συμμετέχω με τη ψυχή μου στη προσπάθεια του.

Καλό αγώνα με τη Παιονία της Προόδου!”

Σχολιάστε