My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καταδίκη απειλών κατά Κυριακίδη

Με δηλώσεις τους, οι Γιώργος Φραγγίδης, Κώστας Σιωνίδης και Παύλος Θωμαΐδης, καθώς και με ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ,  καταδικάζουν τις απειλές και εκβιασμούς σε βάρος του δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη.

Οι ανακοινώσεις 

Του βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γ. Φραγγίδη:

Οι ημέρες που διανύουμε ως Χώρα παραμένουν δύσκολες. Η Δημοκρατία όμως πάντα παραμένει στο επίκεντρο για χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που αγωνίστηκαν δίνοντας και το αίμα τους, διατηρώντας με υπερηφάνεια το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, των αρχών και των αξιών τους.

Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται αυτόκλητοι «υπερασπιστές» του Συντάγματος να αμαυρώνουν τους θεσμούς της Δημοκρατίας και να βάλλουν εναντίον αιρετών πολιτών, που προκύπτουν από την λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών του τόπου.

Οι απειλές κατά των αιρετών είναι απολύτως απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Η Δημοκρατία παραμένει απόλυτη προτεραιότητά μας και χτίζεται με διαρκείς αγώνες κάθε ημέρα και δεν έχει καμία σχέση με συμπεριφορές συνομωσίας. Δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται.

Του Δημάρχου Παιονίας Κ. Σιωνίδη:

Καταγγέλλω και καταδικάζω δημόσια τις όποιες απειλητικές συμπεριφορές και εκβιασμούς στο πρόσωπο του Δημάρχου Κιλκίς αλλά και κάθε Αιρετού εκπροσώπου , καθόσον μ’ αυτές τις ενέργειες πλήττεται το Δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Η Δημοκρατία μας δεν εκβιάζεται , δεν απειλείται και δεν κινδυνεύει από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Παύλου Θωμαΐδη:

Καταδικάζω απερίφραστα τις καταγγελίες και απειλές σε βάρος του Δημάρχου Κιλκίς από τους αυτόκλητους Θεματοφύλακες του Συντάγματος, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μου στο Δήμαρχο.

Η Δημοκρατία και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί της δεν εκβιάζονται και δεν απειλούνται από ακραίους και διχαστικούς κύκλους, που είναι απολύτως καταδικαστέοι στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ:

Θρασύδειλοι και γραφικοί, αυτόκλητοι μάρτυρες και ανεύθυνοι λαοπλάνοι που μόνο τον εαυτό τους μπορούν να πείσουν, βάλλουν κατά αιρετών τοπικών κοινωνιών και πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής, οι οποίοι παράγουν έργο και υπηρετούν πιστά τον όρκο που έδωσαν προς όφελος των πολλών, των πολιτών του τόπου.

Στην περίπτωση του εκλεγμένου Δημάρχου Κιλκίς Δ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, από μια καθαρή πλειοψηφία το έτος 2019, οι απειλές μιας μικρής ασήμαντης μειοψηφίας, προκαλεί την νοημοσύνη,τη λογική και το αίσθημα της πλειονότητας των συμπατριωτών μας, απανταχού της γης.

Στην απόλυτη κατάπτωση και τον βούρκο των διψασμένων για λίγη δημοσιότητα (15 λεπτά δημοσιότητας κατά Α.Γουόρχολ) η Κιλκισιώτικη κοινωνία στήνει τείχος στην προσπάθεια κάποιων να τολμήσουν να πιάσουν στο στόμα τους έναν ικανό και μετριοπαθή νέο άνθρωπο, που από αγάπη στον γενέθλιο τόπο του, ανέλαβε τις τύχες του για να τον πάει μπροστά.

Και επειδή ως νουνεχής, λογικός άνθρωπος, επιτελεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον ρόλο του, όχι επειδή είναι σήμερα ο πρώτος πολίτης αυτού του τόπου, αλλά επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μας προσέφερε ο Κύριος και Θεός μας, την γέννηση του οποίου γιορτάσαμε τούτες τις μέρες, εμφανίζονται εν μια νυκτί, κάποιοι αδαείς και φαντασμένοι, βάλλοντας κατά πάντων. Στο όνομα λέει, μιας δήθεν προσπάθειας ΄΄προστασίας΄΄ του Συντάγματος (άκουσον άκουσον τι σκαρφίστηκαν οι απίθανοι αυτοί τύποι) που καμιά βάση ασφαλώς δεν έχει, έτσι για να βγουν από την αφάνεια, διεκδικώντας ολίγη δημοσιότητα. Μήπως και τους μάθει και ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους (κατά τη δήλωση πολλά χρόνια πριν Ελληνα πολιτικού και υπουργού της δεκαετίας του ‘80 Γ.Κατσιφάρα).

Στην οδό της παράνοιας και της όχι και τόσο ορθής σκέψης, δεν θα τους ακολουθήσουν οι πολλοί, παρά μόνο οι ελάχιστοι, ευτυχώς, όμοιοι τους, που είναι οι νέοι κομπάρσοι σατυρικών εκπομπών και θεατρικών επιθεωρήσεων. Ισως φαίνεται αυτό να επιδιώκουν. Στον κατήφορο που διάλεξαν, μας αφήνει παγερά αδιάφορους αν θα συνεχίσουν. Δικαίωμα τους άλλωστε να κάνουν οτι τους προτάσσει η λιγοστή φαιά ουσία η οποία τους έχει απομείνει στον εγκέφαλο τους.

Εμείς, όλες και όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να πράττουμε, με σύνεση και υπευθυνότητα ότι η επιστήμη υποδεικνύει, με στόχο την γρήγορη φυγή από τον εφιάλτη, που εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, έχει αφαιρέσει την κανονικότητα και την ίδια μας τη ζωή.

Τασσόμαστε αναφανδόν στο πλευρό του Δημάρχου Κιλκίς, αλλά και της πλειονότητας των συμπολιτών μας, που με σωφροσύνη και σοβαρότητα προτάσσουν την υγεία. Σε αντιδιαστολή με τα όσα ασυνάρτητα και επικίνδυνα πρεσβεύουν οι κάθε λογής κομπογιαννίτες και γιατροί του πληκτρολογίου που παίρνουν, με την ανεύθυνη στάση και τις πρακτικές τους, δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας στο λαιμό τους, χάνοντας τη μάχη με το θάνατο από τον ιό που έχει φαλκιδεύσει τον πλανήτη σε επικίνδυνες ατραπούς.Σε επικίνδυνες καταστάσεις, που έως σήμερα αποτελούσαν μόνο υπόθεση ταινιών της μεγάλης οθόνης.

Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένη η νέα χρονιά με υγεία μόνο σε όλο τον κόσμο. Εμβολιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της φονικής πανδημίας του κορωναϊού.

Σχολιάστε