My Twitter Feed

31 Μαρτίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ηλεκτρικά ποδήλατα στη Παιονία -

Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Συγκροτήθηκε η Ένωση Γονέων -

Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Κιλκίς: Μελέτη αθλητικού πυρήνα -

Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Γουμένισσα: Πορεία για τα Τέμπη -

Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Σύστημα παρακολούθησης νερού -

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Κάστανα: Παράταση ταλαιπωρίας -

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Οριστικό: 21 Μαΐου οι εκλογές -

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του `21 -

Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Καταγραφή προβλημάτων συλλόγων

Στη καταγραφή των προβλημάτων που έχουν οι αθλητικοί σύλλογοι του τόπου μας, προχώρησε η ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς της ΝΔ, με ευθύνη της υπεύθυνης του τομέα αθλητισμού Γ. Τριανταφυλλίδου.

Πρόκειται για ένα έντυπο που έχει αποσταλεί προς όλους τους αθλητικούς φορείς, με το οποίο ζητείται η υφιστάμενη εικόνα που παρουσιάζουν καθώς και οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ήδη πολλά αθλητικά σωματεία έχουν απαντήσει παρουσιάζοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα εν μέσω της αναστολής κάθε αγωνιστικής υποχρέωσης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ .

Τους πρώτους συλλόγους, οι οποίοι απάντησαν στην πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ, είχε τη χαρά να συναντήσει η κομματική οργάνωση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας ο Πρόεδρος Μ.Παπαδόπουλος και η υπευθ.τομεα αθλητισμού Γ.Τριανταφυλλιδου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο του Κιλκισιακού κ.Λ.Μετταλίδη και ακολούθως με τον εκπρόσωπο του ιππικού ομίλου και ιδιοκτήτη του Ράντσου Κιλκίς κ.Σ.Πατσιούρα.

Και οι δύο αθλητικοί παράγοντες εξέθεσαν τα προβλήματα και τα εκκρεμή ζητήματα που ταλανίζουν τα δύο σωματεία τους χαιρετίζοντας και συγχαίροντας την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς για την πρωτοβουλία της.

Από τον πρόεδρο του Κιλκισιακού τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης μια σύντομη ανασκόπηση των όσων η υπό τον ίδιο διοίκηση παρέλαβε και πραγματοποίησε έως τώρα. Ως κυριότερο αίτημα προκρίθηκε, για ένα καλύτερο αύριο για τον ιστορικό Κιλκισιακό, η δημιουργία προπονητικού κέντρου για μια επιτυχή αγωνιστική συνέχεια σήμερα και για μια πιο λαμπρή πορεία στο μέλλον. Με την επένδυση στη νέα γενιά και την ανάδειξη ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή του νομού μας με την φανέλα του πιο μεγάλου και επιτυχημένου εκπροσώπου του τόπου μας σε ποδοσφαιρικό επίπεδο χώρας.

Από τον ιππικό όμιλο προεξάρχουσα πρόταση που ετέθη στη συνάντηση ήταν το αίτημα δημιουργίας ενός κλειστού στίβου ιππασίας Ολυμπιακών διαστάσεων και προδιαγραφών.

Χώρος που θα χρησιμοποιείται πολύπλευρα δηλαδή για αγωνιστικούς λόγους και μεγάλες διοργανώσεις, για εκπαιδευτικούς – προπονητικούς λόγους καθώς επίσης και για τη δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων αυτών από το ευρύ κοινό. Με ειδική έμφαση και στην συνέχιση της θεραπευτικής ιππασίας για άτομα με ιδιαίτερες δεξιότητες στον προτεινόμενο αυτό ιππικό χώρο.

Από την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς, η οποία έχει δεχθεί μέχρι αυτή την στιγμή τα απαντητικά έντυπα από ένα μεγάλο ποσοστό των αθλητικών συλλόγων του Κιλκίς, γνωστοποιείται ότι, συνθηκών ασφαλώς και πανδημίας επιτρέποντος, στόχος είναι η συνεργασία και συνάντηση, με όλους τους εκπροσώπους των ομάδων και σωματείων, για την καλύτερη δυνατή καταγραφή όλων των θεμάτων που αφορούν το αθλητικό κιλκισιώτικο γίγνεσθαι.

Παράλληλα η κομματική οργάνωση ΝΔ του Κιλκίς ευχαριστεί τα σωματεία για την ιδιαίτερη αποδοχή και το αγκάλιασμα της πρωτοβουλίας της αυτής και εύχεται υγεία και σύντομα να επανεκκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να ξαναζωντανέψει και πάλι κάθε γωνιά του νομού αλλά και της χώρας γενικότερα. Γιατί η λειτουργία και η ομαλή πραγματοποίηση των αθλητικών δραστηριοτήτων δίνει ζωή σε κάθε τόπο όσο μικρός (χωριά) η μεγάλος (πόλεις) είναι αυτός.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι την πρωτοβουλία αυτή της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς πραγματοποιεί με επιτυχία και για την ευρύτερη περιοχή της Παιονίας η εκεί τοπική ΔΗΜΤΟ ΝΔ δια του προέδρου της Ι. Χατζόπουλου και της υπευθ. στρατηγικού σχεδιασμού της οργάνωσης Γαρυφ. Αϊδαρίνη.

Σχολιάστε