My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Καταγγελία-σοκ του Φιλοζωικού Κιλκίς

(Βίντεο) Την εισαγγελική παρέμβαση για να βρεθεί ο ένοχος μέσα από κάμερες καταγραφής των καταστημάτων για την θανάτωση δέκα ζώων ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο του Κιλκίς, ζήτησε ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στην τηλεόραση του Άλφα το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου.

Η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου, Σώτη Χατζηπανάγου, δήλωσε ότι “τρία χρόνια συναντάμε καταστάσεις που μας δημιουργούν θλίψη, αποτροπιασμό και προσβάλουν τον πολιτισμό μας, καθώς περισσότερα από τριακόσια ζώα έχουν θανατωθεί, σε πάρκα, παιδικές χαρές, πλατείες και πολυσύχναστους δρόμους”.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το zoosos, απειλές από εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής του Κιλκίς, υπεύθυνου για την ευζωία των αδέσποτων ζώων, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος, επειδή δημοσιοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα τη μαζική εξόντωση αδέσποτων ζώων παραμονές 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος, πάνω από 10 αδέσποτοι σκύλοι και γάτες δολοφονήθηκαν με φόλες παραμονές της 28ης Οκτωβρίου, πιθανόν για να μην…διαταραχθεί η παρέλαση. Πρόκειται για κάτι που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής απείλησε με μήνυση τη φιλοζωική και δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η ασφάλεια των δημοτών του.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Σχολιάστε