My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία-σοκ από τον Κιλκισιακό!

Με μια σκληρή ανακοίνωση, με την οποία “φωτογραφίζει” χωρίς να κατονομάζει “γνωστό επιχειρηματία του χώρου του ποδοσφαίρου και αθλητισμού”, η διοίκηση του Κιλκισιακού καταγγέλλει “ύπουλα χτυπήματα κάτω από την μέση”, “πλάγιες» μεθοδεύσεις” και “πισώπλατες μαχαιριές” σε βάρος της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς!

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Αθλητικός Όμιλος «Κιλκισιακός» βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει δημοσίως την «υπόγεια» δραστηριότητα γνωστού επιχειρηματία του χώρου του ποδοσφαίρου και αθλητισμού, διά της οποίας, και στο πλαίσιο ενός κακώς εννοούμενου και μη υγιούς ανταγωνισμού, επιδιώκει να «κερδίσει» πόντους, όχι στηρίζοντας ευθέως τον δικό του φορέα αλλά…υπονομεύοντας διά της «πλαγίας» οδού τον Κιλκισιακό!

Ο εν λόγω «κύριος» πλευρίζει το τελευταίο διάστημα συστηματικώς επίλεκτους ποδοσφαιριστές καθώς και στελέχη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας, «τάζοντάς» τους «λαγούς με πετραχήλια», γιά να προσχωρήσουν στον φορέα του, ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει με περίσσεια αλαζονεία, ότι…θα «σβήσει» τον Κιλκισιακό!

Τόσο ο ίδιος όσο και κάθε επίδοξος μιμητής του θα πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του τα εξής πολύ απλά:

Ο Κιλκισιακός δεν είναι…«ομαδούλα σειράς». Δεν είναι καν μία απλή ομάδα. Με μία σχεδόν εξηντάχρονη διάρκεια ζωής, είναι η ίδια η ιστορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, ο ιστορικός ποδοσφαιρικός «πρεσβευτής» του νομού, ο ποδοσφαιρικός «σημαιοφόρος» του, το ποδοσφαιρικό σύμβολό του.

Είναι ο σύλλογος με τις λιγότερες παρουσίες στο τοπικό πρωτάθλημα, καθώς στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του αγωνιζόταν στα εθνικά πρωταθλήματα, με μόνο αυτό της α εθνικής να λείπει από την συλλογή του.

Είναι ο σύλλογος, που ανέδειξε τον μεγαλύτερο αριθμό ταλέντων του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, τα οποία εν συνεχεία διακρίθηκαν σε όλα τα επίπεδα, πανελλήνια και διεθνή.

Έχει παρελθόν, έχει παρόν, έχει και μέλλον, καθώς, όντας ήδη προ πολλού το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «φυτώριο» το νομού, έχει δημιουργήσει μια υποδομή λειτουργίας του, ως τέτοιου, που σχεδόν εκμηδένισε την έξωθεν εξάρτησή του.

Την τελευταία δεκαετία πέρασε από διάφορες «Συμπληγάδες» και αντιμετώπισε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι, όταν διανύουν μεταβατικές περιόδους, ακόμη και οι πιό ισχυροί και κορυφαίοι.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει, ότι ο Κιλκισιακός έπαυσε να είναι…ο Κιλκισιακός, όπως ακριβώς ισχύει και με ονόματα σαν της ΑΕΚ ή του Άρεως, για να μην αναφερθούμε σε πάμπολλα άλλα παραδείγματα ομάδων, με τις οποίες συνυπήρξε στα εθνικά πρωταθλήματα και σήμερα «βολοδέρνουν» στην αφάνεια.

Ο Κιλκισιακός, ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος, είτε το θέλουν είτε όχι κάποιοι όψιμοι «λάτρεις» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά και, πάνω από όλα, λάτρεις της…τσέπης τους.

Και ως μεγάλος σύλλογος θα αντιμετωπίσει και στην παρούσα φάση τα όποια «τρωκτικά». Από την μία επικεντρωνόμαστε στην διαρκή προσπάθεια διατήρησης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και αξιοπιστίας της ομάδας, επιστροφής της στον χώρο των εθνικών κατηγοριών και εκ νέου εδραιώσεως σε αυτές, και μόνιμης πλέον λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της.

Από την άλλη, «προσπερνάμε» κάθε «άσφαιρη» φραστική επίθεση, από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Όταν, δηλαδή, κάποιος λέγει κάποια πράγματα για τον Κιλκισιακό, απλώς γιά…να πει κάποια πράγματα για τον Κιλκισιακό.

Όμως, όσοι προσπαθούν να τον μειώσουν ή να του προκαλέσουν από το τίποτε προβλήματα, με ύπουλα «χτυπήματα κάτω από την μέση», οφείλουν να βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι και η υπομονή έχει όρια, και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ανεξάντλητη.

Ας εμπεδώσουν, ότι «δεν τους παίρνει» να εκλαμβάνουν την καλοπιστία, την καλή προαίρεση, την ανεκτικότητα και την μεγαλοψυχία ως αδυναμίες.

Εφ’ όσον επιμένουν στις «πλάγιες» μεθοδεύσεις και «πισώπλατες μαχαιριές», ας είναι βέβαιοι, ότι θα μας «βρουν απέναντι» και ότι θα είμαστε αμείλικτοι μαζί τους, όσον αφορά στην διά παντός νομίμου μέσου προάσπιση των συμφερόντων του Κιλκισιακού, πάντα στο πλαίσιο των όσων ορίζουν η αξιοπρέπεια αλλά και η ευπρέπεια.

Με τον Κιλκισιακό δεν μπορεί να «παίζει» κανείς, ει μη μόνον όσοι τον αντιμετωπίζουν εντός των αγωνιστικών χώρων».

Σχολιάστε