My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία Ανεξ. Ελλήνων για δηλώσεις σε ΝΔ

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι δυο εβδομάδες μετά την βιντεοσκόπηση σε κομματική συγκέντρωση, δηλώσεων – απόψεων που ντροπιάζουν τους κιλκισιώτες, δεν έχουμε ακούσει να καταδικάζεται το γεγονός από ΚΑΝΕΝΑΝ”, λένε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κιλκίς, για  τοποθέτηση που έγινε στη προεκλογική συνεδρίαση της ΝΔ με τον Π. Ψωμιάδη, στον Δήμο Κιλκίς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς του κόμματος, αναφέρονται και τα εξής:

Περίπου 100.000 Έλληνες έχουν δει το επίμαχο βίντεο κι αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να επιτρέπει μια τοπική κοινωνία να της φέρονται με τέτοια αναξιοπρέπεια. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που καταδίκασαν το γεγονός μέσω της δήλωσης του Υποψήφιου Βουλευτή Κιλκίς κου Κων. Δεμερτσίδη. Ευχόμαστε να υπάρχουν κι άλλες αντιδράσεις κι ας μην έχουν πέσει στην αντίληψή μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς πολίτες στην κοινωνία μας, είναι οι περισσότεροι και δεν αποδέχονται αυτή την ιδιότυπη “ομερτά”.
Είναι γεγονός ότι ο “άστοχος εξευτελισμός”, σε μια κομματική συγκέντρωση, των νέων που εργάστηκαν με stage αλλά κι αυτών που δεν εργάστηκαν, δεν είναι το κριτήριο της ψήφου μας. Είναι όμως χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της πολιτικής που θέλουμε να επιλέξουμε για το αύριο.
Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν μια διαφορετική φιλοσοφία στην πολιτική…Eίμαστε ΠΟΛΛΟΙ …να γίνουμε περισσότεροι.”
Σχόλια
6 Σχόλια to “Καταγγελία Ανεξ. Ελλήνων για δηλώσεις σε ΝΔ”
  1. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Αναρτήστε αν είναι εύκολο και το επίμαχο βίντεο γιατί κάποιοι συμπολίτες μας μπορεί να μην ξέρουν σε ποιο γεγονός αναφέρεται η ανακοίνωση

  2. Ο/Η PAO 13 λέει:

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗ ΝΔ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΣΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΤΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ.

  3. Ο/Η Ellas λέει:

    Έχουμε να πούμε ότι έστειλε επιστολή υποταγής στη φράου,πήρε πίσω στο κόμμα αυτούς που έδιωξε(για γννωτούς λόγους έγινε το φύγε και το έλα), συγκυβέρνησε με τον έτερο καππαδόκη μπένι,έβαλε υποψήφιο τουρκό βουλευτή στη Θράκη..θέλεις κι άλλα η με κόβεις να βρίσκομαι σε πανικό?Πως νόμιζα ότι ο Ψωμιάδης είναι στη ΝΔ μάλλον μπερδευτήκαμε επίσης νόμιζα ότι ορίστικε απο τον Σαμαρά να “οργώσει” τη βόρεια Ελλάδα , αλλά μάλλον βγήκε τζούφιο το αποτέλεσμα..καλά μπάνια και καλή συνέχεια στο μνημόνιο ζήτω η Νέα Πασοκοκρατία!!

  4. Ο/Η τρακατρούκης λέει:

    Κακώς που το Κιλκίς24 δεν έβγαλε το συγκεκριμένο βίντεο σε ξεχωριστή ανάρτηση. Όπως επίσης θάφτηκε και από τα λοιπά ενημερωτικά sites του Κιλκίς. Πράγμα που κινεί υποψίες. Πάντως πράγματι, για τον Αντώνη Σαμαρά δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Μας έχει αφήσει άφωνους με τις κωλοτούμπες του… Του ευχομαι πάντως για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση kalo kouragio…..fact

    • Ο/Η Kilkis24 λέει:

      Απ` τη πρώτη στιγμή το link του επίμαχου βίντεο δημοσιεύτηκε στο ΚΙΛΚΙΣ24 μέσω σχολίου αναγνώστη, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν κι άλλες τέτοιες παραπομπές. Ως ιστοσελίδα δεν είχαμε την άδεια να το αναρτήσουμε.

Σχολιάστε