My Twitter Feed

4 Δεκέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έκκληση για πνευμονολόγους -

Πέμπτη, 3 Δεκέμβριος, 2020

Στα ύψη θάνατοι/διασωληνώσεις ! -

Πέμπτη, 3 Δεκέμβριος, 2020

Προχωρά η σύνδεση της ΒΙΠΕ -

Πέμπτη, 3 Δεκέμβριος, 2020

Σταθερά στα ύψη ο κορονοϊός -

Τετάρτη, 2 Δεκέμβριος, 2020

«Πόλεμος εργαζόμενων/διοίκησης» -

Τετάρτη, 2 Δεκέμβριος, 2020

Απάντηση γιατρών Παθολογικής -

Τετάρτη, 2 Δεκέμβριος, 2020

Ζητούνται λάπτοπ και τάμπλετ! -

Τετάρτη, 2 Δεκέμβριος, 2020

ΕΛΜΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας -

Τρίτη, 1 Δεκέμβριος, 2020

Τάσσονται κατά της συμφωνίας

*Δήλωση και ομιλία στη Βουλή του Γ. Γεωργαντά(Βίντεο) – Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ.

Με τίτλο «κανείς δεν μπορεί να παραμείνει αδρανής», ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς προέβη σε δήλωση για το θέμα της συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ. Ανάλογη, επικριτική, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Κιλκίς.

Η δήλωση Γεωργαντά 

«Κατά την διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων  χρέος  όλων μας είναι να έχουμε το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές με γνώμονα την ιστορική μας πορεία.

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε χθες δεν μπορεί να γίνει δεκτή από κανένα Έλληνα πολιτικό, από κανένα Έλληνα πολίτη. Οι δήθεν υποσημειώσεις που υπάρχουν σε λίγα χρόνια, αν όχι σε λίγους μήνες θα χαθούν και θα εκχωρηθεί πλήρως ό,τι έχει σχέση με τη Μακεδονία μας.

Καμία κυβέρνηση δεν δικαιούται να συμπράξει σε αυτή την εκχώρηση ερήμην του Ελληνικού Λαού.

Κανείς δεν δικαιούται να παραμείνει αδρανής σε όλα όσα δρομολογούνται.

Η κρίση της Ιστορίας θα είναι αυστηρή για όλους μας».

Δείτε την ομιλία που εκφώνησε ο κ. Γεωργαντάς σήμερα στη Βουλή για το εν λόγω θέμα:

 

Η ΝΟΔΕ

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς με τίτλο «συμφωνία παρωδία Αθηνών – Σκοπίων για το όνομα» έχει ως εξής:

«Τα ψιλά γράμματα στη συμφωνία υποκρύπτουν τη μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα. Μιας συμφωνίας την οποία με διάγγελμα και τυμπανοκρουσίες έχει γνωστοποιήσει ο Πρωθυπουργός θέλοντας να θολώσει την εικόνα γύρω από την επώδυνη για τα ελληνικά συμφέροντα σύναψη συμφωνίας.

  Οι κ.κ.Τσίπρας και Κοτζιάς οι οποίοι θυμίζουμε οργάνωσαν οι ίδιοι κάθε βήμα τους χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν όλες τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις (ως είθισται τόσα χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις) προκειμένου να έχουν περισσότερη ευελιξία στον στόχο τους να κλείσουν δηλαδή μια οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.

  Αλλά ότι κι αν προσπάθησαν να κάνουν στο τέλος ήρθε ο λογαριασμός. Και αυτός είναι βαρύς για τα εθνικά δίκαια γιατί αποφασίζουμε να εκχωρήσουμε στους Σλάβους κατοίκους των Σκοπίων (κατά τον πρώτο Πρόεδρο τους Κίρο Γκλιγκόροφ που σε συνέντευξη του προέβη στην ομολογία ότι είναι Σλάβοι και καμιά σχέση με την αρχαία Μακεδονία δεν έχουν) ότι:

«μακεδονική» θα είναι η επίσημη γλώσσα τους,

«μακεδονική» θα είναι η εθνότητα-ιθαγένεια τους

  Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόνος του εξωτερική πολιτική (καθώς το πολιτικό δεκανίκι του στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ για λόγους ψηφοθηρικούς και επειδή βλέπουν ότι ο εκλογικός τους αφανισμός είναι δεδομένος μετά τις κυβιστήσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε όλα τα θέματα ελέω της καρέκλας και της εξουσιομανίας τους) στη συμφωνία προβλέπεται το erga omnes έναντι όλων, αλλά οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας δεν θα λέγονται πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας αλλά «Μακεδόνες» πολίτες.

  Οι αποφάσεις του σήμερα θα κριθούν από την Ιστορία και ασφαλώς από τον ελληνικό λαό που είναι ο μοναδικός κριτής.»

Σχολιάστε