My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καμίνης: Ελάτε στις κάλπες

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, στα πλαίσια της  προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των ενδοπαραταξιακών εκλογών του Νοεμβρίου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, ο κ. Καμίνης τάχθηκε υπέρ μιας παράταξης που θα μιλάει με έναν νέο, σύγχρονο προοδευτικό λόγο και θα βασίζεται στις διαχρονικές αρχές και αξίες της.

“Η πρόοδος βρίσκεται ριζωμένη στη μεταρρυθμιστική και δημοκρατική κληρονομιά της παράταξής μας”, είπε ο κ. Καμίνης υπερασπιζόμενος τη δημόσια παιδεία και υγεία, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για “ένα φορολογικό σύστημα σταθερό και κοινωνικά δίκαιο με ορίζοντα δεκαετίας” και για μια “πραγματική αποκέντρωση με δύναμη στους δήμους και τις περιφέρειες”.

Ο κ. Καμίνης άσκησε κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και την αντιπολιτευτική του τακτική στο παρελθόν, όσο και στη ΝΔ για τη διόγκωση των ελλειμμάτων την περίοδο 2004 -2009 και τη μετέπειτα τακτική των “Ζαπείων”. Παράλληλα, έκανε λόγο και για ευθύνες, λάθη και παραλείψεις του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της μεταπολίτευσης, προσθέτοντας όμως ότι αυτά ξεπληρώθηκαν μέσω των τελευταίων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος κάλεσε από τους πολίτες ανεξάρτητα από ιδεολογίες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν, ενώ ζήτησε απ` όλους τους συνυποψηφίους του να δεσμευτούν ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν αυτόν που θα εκλεγεί.

Πριν την εκδήλωση, ο κ. Καμίνης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Κιλκίς όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Δ. Σισμανίδη για θέματα του δήμου, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε στο Επιμελητήριο με τον πρόεδρό του Π. Τονικίδη.

Με δήλωσή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Καμίνης επανέλαβε το κάλεσμά του σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες. «Μπορούν όλοι να ψηφίσουν αρκεί να ασπάζονται κάποιες δημοκρατικές αρχές», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα έκανε λόγο για «ανασύνταξη του φορέα σ` έναν πολιτικό χώρο κρίσιμο για τη χώρα», ο οποίος φορέας «θα πρέπει να είναι ενωμένος για να μπορέσει να δυναμώσει».

Δείτε βίντεο της gnomiWebTV με δηλώσεις του Γ. Καμίνη και του υπεύθυνου για της εκλογές στο ν. Κιλκίς, Χρ. Ανθρακίδη.

 

Σχολιάστε