My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Καλή επιτυχία κ. Πρόεδρε

Κώστας Μηναρετζής, προπονητής στίβουΤου Κωνσταντίνου Μηναρετζή (Προπονητής Στίβου)

———————————————————————————————————————————————————————————————Με την επανεκλογή του Βασίλη Σεβαστή για μία ακόμη τετραετία στην ηγεσία του ΣΕΓΑΣ ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στην Ερέτρια οι εργασίες του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας του Στίβου.

Στις εκλογές αυτές ο ΓΑΣ Κιλκίς με την ψήφο του εκπροσώπου του στήριξε, για μια χρονιά ακόμα , τον Βασίλη Σεβαστή όπως τότε που ξεκίνησε τον δύσκολο δρόμο της ανατροπής, απέναντι σε σαθρές καταστάσεις και κατεστημένα. Τότε που το κλίμα ήταν αρνητικό και ο ένας κοιτούσε τον άλλο με καχυποψία αλλά ποτέ ως τώρα δε μετανιώσαμε.

Γιατί όπως πολλές φορές εκφράσαμε δημόσια πως και μόνο με μαθηματικό τρόπο να δεις την επιλογή τότε δικαιούται να απολαμβάνει της ευρείας αποδοχής του 91% των σωματείων.

Απολυταρχικό νούμερο θα ισχυριστούν πολλοί; Καθόλου, από τα πιο δημοκρατικά θα λέγαμε εμείς.  Συνεπώς δε ωφελεί να πούμε γιατί κέρδισε ο Σεβαστής αλλά τι πρέπει να κάνει αυτός και οι άνθρωποι που θα επιλέξει αύριο ως συνεργάτες για το καλύτερο του Ελληνικού στίβου.

Απαιτούμε  ξεκάθαρες κουβέντες. Απαιτούμε ισότιμη αντιμετώπιση. Απαιτούμε σοβαρό τεχνοκρατικό προγραμματισμό.

Θέλουμε να ξέρουμε που θα γίνονται οι αγώνες, πως θα γίνεται η αξιολόγηση των αθλητών, των προπονητών, των ομοσπονδιακών των τεχνικών συμβούλων.

Ξεκάθαρα πράγματα δηλαδή και καλύτερη ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα με τρόπο αμφίδρομο.

Δεν μπορεί να μη δικαιούται ένα μέρος αθλητικού εξοπλισμού το σύνολο των παιδιών που κατατάσσονται στον τελικό ενός Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να μη γίνονται ενημερώσεις για διατροφή ή το dopping. Δεν μπορεί να έχουν σταματήσει οι επιμορφώσεις προπονητών λες και κει είναι τα έξοδα.

Δεν μπορεί τα όρια του ΣΕΓΑΣ για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις να είναι πολύ πιο δύσκολα από αυτά της IAAF λες και ξαφνικά γίναμε παγκόσμια υπερδύναμη στο στίβο.

Δεν μπορεί να είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι στις καρέκλες και στα επιτελεία, δε μπορεί να  να να …

Και αν προσέξατε δεν είπαμε κουβέντα για  μισθούς, επιχορηγήσεις, μεταφορικά κτλ.

Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Με συντριπτικά εμφατικό τρόπο τα σωματεία σας στήριξαν ξανά , γιατί πιστεύουν πως έχετε την ικανότητα να αλλάξετε τα στραβά.

Καλή επιτυχία κ. Πρόεδρε.

Σχολιάστε