My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Και κατασχέσεις για τέλη κυκλοφορίας

Μέσω των τραπεζών θα συνεχίζουν να πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά οι οδηγοί δεν θα εφοδιάζονται πλέον με το αυτοκόλλητο σήμα.

Η διασταύρωση για την πληρωμή των τελών, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης στον ΣΚΑΪ, θα γίνεται από το Κέντρο Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών και εάν το πόσο δεν καταβληθεί, το υπουργείο θα προχωρά σε κατασχέσεις.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι φορολογούμενοι θα μπαίνουν στο taxisnet και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους θα εκδίδουν κωδικό, με τον οποίο θα πηγαίνουν στην τράπεζα (ή θα πληρώνουν ηλεκτρονικά) θα παίρνουν την απόδειξη και αυτή θα υποκαθιστά το σήμα τελών κυκλοφορίας.

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέδριο, ο υφυπουργός Οικονομικών είχε αναφερθεί στην κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, τη θέσπιση ειδικής νομοθεσίας για τις εξωχώριες επιχειρήσεις, την υλοποίηση πλήρως ενημερωμένου ηλεκτρονικού περιουσιολογίου το 2013, την απλοποίηση του κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και την ενοποίηση του μηχανισμού ελέγχων.

Αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη ενίσχυσης των φορολογικών αρχών και τελωνειακών με κατάλληλο προσωπικό και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

News247.gr

Σχολιάστε