My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Καθαρισμός από την Αντιπεριφέρεια

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, των οποίων η αρμοδιότητα περιήλθε στην ΠΕ Κιλκίς. Οι εργασίες έχουν διάρκεια 18 μηνών και ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο του 2020.

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς- Ιδίων Πόρων και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 950.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο υλοποίησής του εκτελούνται εργασίες για τον καθαρισμό από φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση σε διάφορα διάσπαρτα ρέματα των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, έπειτα από σχετικά τους αιτήματα.

Η φύση των εργασιών σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιβαλλοντικά τοποθεσίες απαιτεί τη συνεχή εποπτεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, η οποία εκτέλεσε όλες τις σχετικές μελέτες και επιβλέπει την υλοποίηση των έργων.

«Με το σύνολο των εργασιών θωρακίζουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, δημιουργώντας αντιπλημμυρική ασπίδα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία των ίδιων, των περιουσιών τους, καθώς και του περιβάλλοντος», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης.

Πηγή: Δελτίο τύπου από Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Σχολιάστε