My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κέρδος δυο σημαντικά έργα

Ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού Σταδίου και το «πράσινο φως» για τη κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου, ήταν τα αποτελέσματα της επίσκεψης του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα,  ο κ. Σιωνίδης επισκέφθηκε χθες Τετάρτη, μαζί  με τον υφυπουργό και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά,  τον διευθύνοντα  σύμβουλο των Κτιριακών  Υποδομών  Αθανάσιο  Γιάνναρη, από τον οποίο ενημερώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου.

Έτσι, συμφωνήθηκε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε  να εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια και να κατατεθεί ο φάκελος για ένταξη και χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Στη συνέχεια ο κ. Σιωνίδης συναντήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος του ανακοίνωσε την ένταξη της πρότασης που αφορούσε «τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου» καθώς και την «κατασκευή αθλητικού δαπέδου στίβου», συνολικού ποσού 600 χιλ. ευρώ  στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Παράλληλα, ο κ Θεοδωρικάκος υποσχέθηκε ότι θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου, καθώς υπήρξε από την πλευρά του δήμου ετοιμότητα για τη σύνταξη της σχετικής μελέτης.

Όπως τονίζει ο κ. Σιωνίδης, «οι δημότες της Παιονίας θα δουν  μετά το καλοκαίρι του  επόμενου έτους την έναρξη κατασκευής  των δύο μεγάλων αυτών έργων που συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους,  τόσο στον κρίσιμο τομέα της παιδείας, όσο και αυτόν της άθλησης».

Παράλληλα,  ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεωργαντά  «που  και  στα  δύο  αυτά  σημαντικά έργα για τον Δήμο Παιονίας ήταν πολύτιμος αρωγός και η παρέμβαση του ήταν καταλυτική για την επίλυση των προβλημάτων που ανέκυπταν».

Σχολιάστε