My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Συμπεριφέρθηκαν ως Χρ. Αυγή”!

Σε μια σημαντική καταγγελία για τεκταινόμενα στη παράταξη της ΝΔ, προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Παιονίας, Δημήτρης Σκαντζούρης.

Απαντώντας σε πικρίες και αυστηρή κριτική, των οποίων έγινε αποδέκτης, ο κ. Σκαντζούρης γνωστοποιεί ότι “τις ημέρες των δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών θεσμικά στελέχη της παράταξης… προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους συμπεριφέρθηκαν ως θεσμικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ωσάν να ανήκουν στην ίδια κομματική παράταξη”! Και για τη σοβαρή αυτή καταγγελία προσθέτει: “Δεν θέλω να πιστέψω την λαϊκή ρήση δούναι και λαβείν”!

Όσο για το θέμα της μη εκπροσώπησης της Παιονίας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό μας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ υπογραμμίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο γραμματέας της Οργάνωσης ήλθαν σε επαφή με στελέχη της παράταξης για να προτείνουν την συμμετοχή τους, ωστόσο οι απαντήσεις που έλαβαν ήταν αρνητικές.

Η δήλωση του κ. Σκαντζούρη, την οποία συνυπογράφει και η υπεύθυνη Τομέα Δικαιοσύνης και Νέων, Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη, έχει ως εξής:

“Στις πρόσφατες επαφές μαζί σας έγινα αποδέκτης προσωπικής σας πικρίας και αυστηρής κριτικής στο πρόσωπό μου που με οδηγούν στην ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια, καθιστώντας σαφή ορισμένα πράγματα.

Είναι και προσωπική μου πικρία η διαπίστωση τις ημέρες των δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών, θεσμικά στελέχη της παράταξής μας (μετρημένα στα δάχτυλα) προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους συμπεριφέρθηκαν ως θεσμικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ωσάν να ανήκουν στην ίδια κομματική παράταξη. Δεν θέλω να πιστέψω την λαϊκή ρήση δούναι και λαβείν. Αντιλαμβάνομαι καλά ότι το ποσοστό του 35% της παράταξής μας στον Δήμο Παιονίας υστερεί κατά πολύ του ποσοστού που μας χαρακτηρίζει ως κάστρου της Δεξιάς.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπογραμμίσω πως δεν αποτελεί προσωπική μου ατολμία η πρόταση διαγραφής των θεσμικών στελεχών, εξάλλου όπως τονίζει και μια λαϊκή παροιμία κάθε πράγμα στον καιρό του.

Επίσης, δεν είναι προσωπική μου αδιαφορία η μη εκπροσώπηση της ΠΑΙΟΝΙΑΣ στο ψηφοδέλτιο του Νομού μας. Μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο γραμματέας της ΔΗΜ. Τ.Ο. ήρθαμε σε επαφή με στελέχη της παράταξης μας για να προτείνουμε την συμμετοχή τους, ωστόσο οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν αρνητικές. Πέραν αυτού όλοι γνώριζαν για το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ όπου θα μπορούσαν να υποβάλουν την αίτησή τους για να συμμετάσχουν έτσι στο ψηφοδέλτιο του Νομού μας.

Δεν γνωρίζω τις προτάσεις της ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ προς την επιτροπή αξιολόγησης και την υποψηφιότητα στελέχους της περιοχής μας, την πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και μάλιστα ετεροχρονισμένα , συγκεκριμένα δύο ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα συμμετέχουν εν τέλει στην εκλογική διαδικασία. Γι αυτόν τον λόγο νωρίτερα προχώρησα σε διεύρυνση του Δ.Σ με αξιόλογα στελέχη της παράταξής μας.

Η ΠΑΙΟΝΙΑ μας έχει ΔΗΜ. Τ.Ο. με 14 (χωρίς τίτλο) πολιτευτές όσα και τα μέλη του Δ.Σ που ενωμένοι σαν μια γροθιά, συσπειρωμένοι και με γνώμονα την πίστη στην πατρίδα, θα αγωνιστούν για την παράταξη μας χωριό-χωριό σπίτι-σπίτι με μοναδική διαφορά ότι δεν θα επιζητούν προσωπικής ψήφου.

Σας καλώ λοιπόν, να παραμερίσουμε τις όποιες πικρίες μας, να κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες που δήθεν κόπτονται για την μη εκπροσώπηση της Παιονίας και να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη στις επικείμενες και συνάμα κρίσιμες εκλογές με στόχο να γίνει η Παιονία μας κάστρο της Δεξιάς.

Να δώσουμε την δύναμη στον αρχηγό και αυριανό πρωθυπουργό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να κάνει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα με εγγεγραμμένα μέλη σε μητρώο στελεχών, ανοιχτό στην κοινωνία με αξιοκρατία και προτεραιότητα στους νέους μας, οικοδομώντας παράλληλα μια Ελλάδα σύγχρονη, αναπτυξιακή και ισότιμη στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!”

Σχολιάστε