My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου γι` απεργία – συγκέντρωση

Απεργιακή συγκέντρωση στο Δημαρχείο ΚιλκίςΚάλεσμα προς τους εργαζόμενους του νομού Κιλκίς για συμμετοχή στην 24ωρη Γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, καθώς και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο ΕΚΚ, στις 10.30 πμ, απηύθυνε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Στην πρόσκληση αναφέρονται και τα εξής:

Εργαζόμενοι και κοινωνία βιώνουν τα τραγικά αποτελέσματα των νεοφιλελεύθερων συνταγών των Τροϊκανών και των ελληνικών κυβερνήσεων, των περικοπών και των φοροεπιδρομών. Η παταγώδης αποτυχία του προγράμματος στήριξης, παρά της δραματικές επίπτωσης στους εργαζόμενους και την κοινωνία, είναι σήμερα πλέον ορατή και ξεκάθαρη, γιατί αποδεδειγμένα επέφερε την παραγωγική και οικονομική καθίζηση της χώρας, χωρίς βέβαια να λύσει τα προβλήματα του χρέους και των ελλειμμάτων.

Σήμερα και πριν να είναι πολύ αργά απαιτούμε και διεκδικούμε (για μια ακόμη φορά) να τεθεί τέλος και να μπει φραγμός σε αυτή τη συνταγή και πολιτική που οδηγεί την ελληνική οικονομία και κοινωνία στη πραγματική χρεοκοπία και την καταστροφή.”

Σχολιάστε