My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κάλεσμα για απεργία/συγκέντρωση

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6 Απριλίου, καθώς και στην συγκέντρωση μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στα γραφεία του, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΚ αναφέρονται και τα εξής:

«Πέρασαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μία βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μία κρίση που επη­ρέασε με το χειρότερο τρόπο, τα εισοδήματά μας, τα σχέδιά μας, τις ζωές μας. Και κυρίως, μια κρί­ση που έμελλε να είναι η πρώτη μίας σειράς κρίσεων, που δυστυχώς συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Δεκατέσσερα χρόνια κρίσης, δημιουργώντας μεγαλύτερες ανισότητες και περισσότερες οικονο­μικές δυσκολίες, σε εκατομμύρια εργαζόμενες και εργαζόμενους.

Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, γιατί δεν εννοείται ανάπτυξη που δεν προϋποθέτει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και δεν υπάρχει μέλλον, που δεν περνάει από την ανθρώπινη προοπτική.

Όλοι μαζί στις 6 Απριλίου συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στις κινητοποιήσεις των Συνδικάτων και απαιτούμε αξιοπρεπή διαβίωση για όλους με επαρκείς και δίκαιους όρους αμοιβής και εργασίας, σε συνθήκες υγείας και ασφάλειας.»

Σχολιάστε