My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ιωαννίδου: Γόνιμος διάλογος γυναικών

Η συνάντηση της υποψήφιας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλεξάνδρας Ιωαννίδου, με γυναίκες του Κιλκίς, εξελίχθηκε σ’ έναν ενδιαφέροντα πολύωρο διάλογο, που ξέφυγε από τα στενά όρια της πολιτικής κι άγγιξε την καθημερινότητα των γυναικών, τη δυσαρέσκειά τους για την οικονομική κρίση, τις αγωνίες τους για το αύριο των παιδιών τους, αλλά και τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat η  συνάντηση δεν θύμιζε πολιτική εκδήλωση, αλλά κουβέντα μεταξύ φίλων. Η υποψήφια βουλευτής και πανεπιστημιακός, εξοικειωμένη στο διάλογο και χωρίς τον ξύλινο κομματικό λόγο, δημιούργησε ένα ζεστό κλίμα, δίνοντας την ευκαιρία στις γυναίκες να εκφραστούν και η ίδια ν’ ακούσει τους προβληματισμούς τους, για την ανεργία, την ακρίβεια, τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών. Μάλιστα, μια κυρία επισήμανε με απορία και αγανάκτηση: Ηταν τραγικό  που τα βουλευτικά γραφεία μετατράπηκαν σε… ΟΑΕΔ!

Η κ. Ιωαννίδου χαρακτήρισε «δικαιολογημένη την οργή του κόσμου, γιατί βίωσε τη δημοσιονομική λιτότητα, χωρίς ταυτόχρονη μείωση τιμών και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για νέες θέσεις εργασίας». Όμως, ξεκαθάρισε πως «δεν είναι λύση η άποψη να τιμωρήσουμε τους κυβερνώντες, χωρίς να σκεφτούμε με ψυχραιμία, ειδικά στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, το ποιος είναι ικανός να διαπραγματευθεί για τα συμφέροντα της χώρας, για το νέο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, το ποιος έχει σχέδιο για την  Ελλάδα του 2020, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και να διαχειρισθεί με τον καλύτερο τρόπο την κρίση».

Η υποψήφια βουλευτής του νομού μας εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως «έχουμε σαν χώρα τις δυνατότητες για να δημιουργήσουμε, έχουμε νέους με πολλά προσόντα και μπορούμε να στηριχτούμε σ’ αυτούς για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Ο κόσμος προσμένει από εμάς πρωτοβουλίες και να μετουσιώσουμε την απαισιοδοξία σε δημιουργία».

Πηγή: eidisis.gr

Σχολιάστε