My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ισόπαλοι, Κιλκισιακός Β΄ – ΣΣ Μουριών

Ισόπαλος στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Κιλκισιακός Β΄ μένοντας στο 0-0 στον Σταθμό Μουριών απέναντι στον τοπικό Εθνικό.

kilkisiakosbΑνώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας, είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το “τρίποντο” όμως δε μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Δύο μεγάλες αποκρούσεις από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ των Παναγιώτη Κοσμερίδη και Νίκου Ιορδανίδη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με τον Εθνικό να έχει και αυτός δύο καλές στιγμές όμως ο Στέφανος Κουτουκιάς αντέδρασε σωστά.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη ανέβασε στροφές, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει, χάνοντας πάλι τετ-α-τετ με τον Παναγιώτη Κοσμερίδη. Νέα μεγάλη φάση για τον Κιλκισιακό Β΄ στο 79′ με το φάουλ του Γιώργου Κουραλίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Σταθμού Μουριών στη δεξιά του γωνία.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός Β΄ μεταβαίνει στη Νέα Σάντα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Κωτάκης, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Κουρτεσίδης, Φιλιππίδης (53′ Μαλάνια), Κελεσίδης (62′ Γ. Κουραλίδης), Π. Ζαμανόπουλος, Ιορδανίδης, Π. Κοσμερίδης (75′ Τσακαλοφίδης).

Η Σχολή στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού

Μπορντό βάφτηκαν τη Κυριακή οι εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, αφού με μια μεγάλη αποστολή η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος σε αγώνες με δύο ομάδες Παίδων, μία Προπαίδων και μία Τζούνιορ.

Η πρώτη ομάδα των Παίδων που αγωνίστηκε αντιμετώπισε την Ακαδημία του Γιώργου Κούδα επικρατώντας με 4-0 χάρη σε δύο τέρματα του Νίκου Μουτσουρίδη και από ένα των Παναγιώτη Παρδάλη και Δημήτρη Μανή.

Η έτερη ομάδα των Παίδων του Σπύρου Ματεντζίδη τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ Διάπλαση. Οι παίκτες μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν δοκάρι με τον Κώστα Γιατισάκη και πολλά χαμένα τετ-α-τετ με την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει στη μοναδική της φάση στον αγώνα με μακρινή εκτέλεση φάουλ.

Οι Προπαίδες 2004 του Πολυχρόνη Γιαννίτση επιβλήθηκαν με 4-0 του Β.Α.Ο. Γρήγορο 1-0 με τον Χρήστο Γιατισάκη, ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Μίλτου Αθανασιάδη και Λεωνίδα Εμμανουηλίδη. Το 3-0 σημείωσε με δυνατό σουτ ο Δημήτρης Κεραμάρης, και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εμμανουηλίδης με γυριστό από μακρινή απόσταση. Επίσης η ομάδα είχε και τρία οριζόντια δοκάρια.

Οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ Διάπλαση με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πλούσιο θέαμα στο κοινό. Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πολλή ώρα και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Φιλοσοφία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σε αυτή την ηλικία το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει καμιά σημασία, αφού το κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Δελτία τύπου από Κιλκισιακό

Σχολιάστε