My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ιστορίες του Αρκά στο Θέατρο Λόφου

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς οι ιστορίες του Αρκά ‘’Ζωή Μετά’’, ‘’Ισοβίτης’’ και ‘’Χαμηλές πτήσεις’’ γίνονται θέατρο στη ‘’Ζωή Μετά’’, με τους Θανάση Βισκαδουράκη, Γιώργο Γιαννόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρο Μπουσουλόπουλο, Χρήστο Τριπόδη και ο Δημήτρη Αγορά, που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία.

Ως σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, σχολιάζοντας με χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Η θεατρική παράσταση αρχίζει στις 21:15 και είναι ενταγμένη στο ‘’Πολιτιστικό Καλοκαίρι’’ του Δήμου Κιλκίς με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η υπόθεση του έργου

Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

Την παράσταση διοργανώνει η εταιρία θεατρικών παραγωγών ‘’Μέθεξις’’. Για την ασφάλεια των θεατών θα τηρηθούν αυστηρά οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής.

  • Συγγραφέας: Αρκάς
  • Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
  • Σκηνικά : Λία Ασβεστά
  • Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου
  • Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης
  • Διάρκεια παράστασης: 80’ (χωρίς διάλειμμα)
Σχολιάστε